Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Пиян руснак забрави къде се намира! Крещи към граждани и ченгета в Бургас: Гов*о, педер*ст!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:20 / 20.03.2019Коментари (9)925
© Blagoevgrad24.bg
Див екшън е сътворил руснак тази неделя в Бургас. Мъжът крещял посред бял ден "блядь“, "гов*о“, "педер*ст“ и други обидни думи на публично място, размахвал неприлични жестове пред граждани и полицаи. Това става ясно от съдебно решение на Районен съд Бургас, установи справка на Burgas24.bg.

Грозните сцени се разиграват около 12:50 часа през почивния ден. След получен сигнал за възникнал скандал и нарушение на обществения ред на ул. "Константин Величков" е  изпратен екип на полицията. Органите на реда заварват мъж с инициали Я.Г., който ги уведомява за възникнало спречкване между него и рускоговорящ мъж. Повод за кавгата е неправилно паркиране на автомобили пред кооперацията и създаване на пречки за движението по ул. "Константин Величков". Рускоговорящият мъж е установен като И.Р. Той е  роден в град Минск, Беларус, руски гражданин, притежаващ разрешение за постоянно пребиваване в страната. При пристигането на автопатрула последният силно миришел на алкохол, бил с агресивно поведение и отправял обидни и заплашителни думи спрямо българина на руски език. Пияният мъж заявил, че не разбира достатъчно български език и е предупреден устно да се прибира и, че неговите действия са неправилни и наказуеми. Той дава знак на съгласие и се отдръпва настрани.

Малко след това при повторен обход служителите от патрула пред адреса отново са видели българина заедно с други лица, съседи и руския гражданин, който показвал неприлични знаци с ръце към всички, включително и полицейските служители.

"Нарушителят Р. безспорно е осъществил от обективна и субективна страна състава на чл. 1, ал. 2 от УБДХ, тъй като на 17.03.2019 г. около 12:50 часа е извършил непристойна проява, изразена в употреба на ругатни, псувни и други неприлични изрази на публично място пред повече хора, в оскърбително отношение и държане към Я. Д., както и в опит за сбиване със същия, с които действия е нарушен общественият ред и спокойствие.

С това е извършил непристойна проява, съставомерна по чл. 1, ал. 2 УБДХ.

С деянието си Р. нарушил обществения ред и спокойствие и предизвикал възмущение на намиращите се наоколо граждани, но поради своята по-ниска степен на обществена опасност деянието не представлява престъпление по чл. 325 от НК.

Съдът, като прецени степента на обществена опасност на деянието, както и обстоятелството, че Р. признава извършеното от него, то за поправяне на нарушителя и за постигане на целите на превенцията на административните наказания на същия следва да бъде наложено наказание "глоба" в размер малко около средния предвиден в Указа. По този начин целите на това административно наказания ще бъдат постигнати.  Мотивиран от гореизложените съображения, на основание чл. 6, ал.1, б. "А" от УБДХ", става ясно от решението на съда.

Съдът признава нарушителя И.Г.Р. за виновен в това, че на 17 март 2019 г. около 12:50 часа е извършил непристойна проява, изразена в употреба на ругатни, псувни и други неприлични изрази ("блядь“, "гов*о“, "педера*т“) на публично място в Бургас, пред повече хора, в оскърбително отношение и държане към Я. Д., както и в опит за сбиване със същия, като посегнал да удари Я. Д., с които действия е нарушен общественият ред и спокойствие, като на основание чл. 1, ал. 2 от УБДХ му е наложена административно наказание глоба в размер на 300 лева.

Решението подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Бургас.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Смърт за руснаците! Да живей България!
0
 
 
Да си ходят в СССР,където беше навремето.Много почнаха да си позволяват тук тъпите руснаци !
-3
 
 
Ти не се ли напиваш в чужбина че говориш глупости.
Aнонимен
на 20.03.2019 г.
+2
 
 
Пияните матрьошки много нагли взеха да стават.Да си ходят при Путю
Aнонимен
на 20.03.2019 г.
+2
 
 
Ами кмаета да му удари една шпатула - че е човек на Путев .
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: