Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Арестуваха председател на партия! Постъпката му ще ви изуми
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:41 / 08.03.2019Коментари (7)565
©
Председателят на БСП в септемврийското село Карабунар Борис Джонев и неговият син са задържани в ареста за срок от 24 часа. Причината – кражба на павета от улица в селото.

Сигналът е подаден на телефон 112 от кмета на Карабунар, информира Канал 3.

В късния следобед в сряда, при редовната инспекция на стартиралия ремонт на уличната мрежа в село Карабунар, кметът Иван Каменарски видял бял микробус с отворени врати, в който са натоварени павета, плочки и бордюри. Оказва се, че там са председателят на местната структура на БСП Борис Джонев и неговия син Костадин. По думите на кмета, веднага след подадения сигнал двамата разтоварили паветата и си тръгнали.

Каменарски допълни, че в дома на същите криминалистите открили и други плочки и павета на приблизителна стойност 2 000 лева. От полицията съобщиха, че в хода на работата по случая е установено, че мъжете са натоварили на микробуса общо 93 плочки, а в близост са приготвили за товарене още 202 каменни павета.

Извършен е оглед от дежурна група при полицейското управление в Септември. Бусът и строителните материали са иззети, а двамата задържани са в ареста. По случая е образувано бързо производство под наблюдението на Районната прокуратура в Пазарджик.

От БСП обявиха, че това е опит за набеждаване и злепоставяне на баща и син Джоневи, както и на Стоил Павлов. Според социалистите тревожно е как в цялата тази, "съшита с бели конци“, история се използва държавната машина, респективно МВР, като репресивен орган и се внушават едни неистини, които влияят негативно върху авторитета и доброто име на трима граждани".






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Скоро след залавянето на бащата и сина букмейкърите са оттеглили залозите, че дядото е "работил" нощна смяна в ТКЗС-то навремето. Нас червеното знаме роди ни...
+1
 
 
Хахахахахахахаха... Вчера като четох новината, реших, че както обикновено, са цигани. И те верно се оказаха цигани! От БСП... :) And who the F*** is Стоил Павлов?... :)
+3
 
 
Те в тази партия от край време си мислят, че всичко е тяхно, а пък горките хора сега са така злепоставени и набедени.
+2
 
 
Комунист ако не крадне не може да заспи.Започнали са с кражби от мандри и стада на хората ,ама те тогава не са крали-ти са взимали в името на идеята.Като са взели и властта са окрали цяла България-национализация и кооперация.Сега пак крадат ,ама каквото е останало-я малко павенца ,я Техноимпекс като кака Кури.
0
 
 
Е ,като са крадльовци да ги крият ли ? Понеже са от БСП и МВР то ги репресира.Щото са много важни личности,да и*а и карабунарските цървули.
Сподели какво ново....
на 07.03.2019 г.
+2
 
 
Щом са крали, да си носят последствията! Аман от партийни чадъри! Крайно време е в тази държава всеки да отговаря за делата си.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Напрежение в ОбС - Дупница
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: