Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Врачка предрече: Слави Трифонов ще се ожени за 15 г. по-млада, след сватбата ще му роди дете
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:03 / 26.01.2019Коментари (9)867
©
Слави Трифонов може да си отдъхне. Врачка предрече, че водещият скоро ще намери жената за себе си. Дамата направила сензационното разкритие. Тя врачува и познава от години. Клиентите ѝ гарантират, че всяко нейно пророчесто се сбъдва на 99 процента.

Трифонов не само ще намери своята сродна душа, но и ще се ожени. Интересното е, че жената видя бъдещето му, точно когато Дългия се отчаял, че не му е писано да намери своята половинка, пише Kliuki.bg.

Слави признавал пред приятели, че най-големият му страх е, че няма да се ожени. Родителите му също не искали да остава ерген.

Съдбата обаче си знае работата и скоро ще донесе така мечтаната снаха. Тя ще е с около 15 години по-млада от Слави и скоро след сватбата ще го дари с първото му дете.

Врачката предрича дълъг брак, без развод, с възможност и за втора рожба, но само след съгласие между родителите. В момента обаче бъдещата двойка дори не се познавала.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тая врачка го" оправи".Нацията ще спи спокойно.Докато се срещнат с бъдещата му жена все някой му я плющи в момента :)
+1
 
 
Ванка, да направя, едно уточнение, че сестра му, не носи неговата фамилия! Засега в България, само мъжете, могат да продължават рода, по-фамилия! Така, че може да обича племенника си, но друго ще е, да остави богатството на свой наследник? А, като постоянно, дискримини рате жените, да питам? ЮЛИЯНА ДОНЧЕВА НА КОЛКО ГОДИНИ РОДИ НА ПО-МЛАДИЯ СИ МЪЖ? АЙДЕ, СТИГА ВЕЧЕ СТЕ ПЛЮЛИ? ТОЙ СЛАВИ, сигурно и хал-хабер си няма, ама ние го оженихме?!
+1
 
 
Какво? Слави Трифонов ходил на врачка и тя му разкрила,че ще се ожени за 15 години по-млада от него жена на 33 години да бе да на врачките хич не им вярвам стига глупости.Слави Трифонов е на 52 години не е първа младост и според мен за кога ще се жени по-добре си е така неженен,необвързан и ерген.Аз го харесвам такъв какъвто е независимо,че няма деца,женен ли е или не. Нали има сестра,има племенник,който носи фамилията му,има майка,има зет те са истинското му семейство.Нали уж племенника му Теодор го чувства като свой син,като свое дете,той му е вуйчо и като баща,нали уж прилича на него,одрал му е кожата и Слави във него виждал себе си и някой ден като го няма го е вписал като свой наследник на неговото богатство и всичко,което е създал до момента ще е негово,за което той ще се грижи.Вместо да се радва на това,което има потоянно мрънка като малко дете за щяло и нещяло сякаш той е най-известният човек,който е ерген и не знае колко хора има като него,които живеят по този начин и не се оплакват защото така им е добре.Голяма работа,че не се е оженил не му и трябва по-добре да си остане такъв какъвто е и да се радва на това,което има от толкова години,да се радва на живота и свободата,защото аз ако бях на негово място изобщо няма да ми пука затова и не са ми претрябвали такива глупости.А вие престанете да коментирате личният му живот и да пишете такива глупости неверни неща без да знаете.Не ме карайте и аз да се замислям за по-нататъка умолявам ви недейте,спрете. Безсрамници!
+1
 
 
Трифонов е над 52-годишен, а булката му, според врачката ще бъде около 37-годишна. На такава възраст жените трудно раждат или пък вече са били омъжени и имат по едно-две отраснали деца. Славе Учиндолски има възможност за много по- добър избор, стига да го желае. Но дали някое по-младо девойче ще може да изтърпи един нарцистичен мъж или да пожелае един дърт пергишин, освен ако не желае нещо друго от него...
0
 
 
Успокоих се.И обществото може да си отдъхне.Будната съвест на републиката ще се ожени.Щом и врачка го е казала,няма съмнение.Дет се вика...не се познават още ,но предстои.А докато се запознаят ,бъдещата Му булка ще я чукат други ;)
0
 
 
Мдааа,права е врачката.Само,че няма да е скоро.Славчо ще се ожени когато стане на 95г.Жена му ще е на 80г.И ще му роди не един,а трима правнука.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Земетресения в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: