Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Никита разкри срамна тайна за Златка!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:59 / 19.12.2018Коментари (0)1673
©
След края на "Биг Брадър Мост Уонтед“ Никита споделя, че разликата между първото й участие във формата и второто е, че преди години не е имала никакви очаквания. Тогава всичко е било неизвестно за нея.

"А очакванията ми с този сезон бяха свързани с това да се забавлявам истински, да се запозная с нови хора, да чуя различни гледни точки и най-вече да изляза от зоната си на комфорт“, разказва Джонсън пред "Шоу“.

Да има очаквания е била първата й грешка, а втората, че се е опитвала на всяка цена да се обяснява на другите и да търси приятелството им. След това е заработило изостреното й чувство за справедливост, особено след като е виждала съквартирантите си единствено в нападателната им светлина, а не толкова в положителната.

Никита признава, че в реалния живот не би отделила време, за да общува с част от съквартираните. С Джулиана Гани няма какво да си кажат, а темите, които моделката отваря, за Джонсън са отегчителни. Според нея Гани е изкарала ЯЯ като някакъв лош тип, спейки в леглото с тиган. "Той никога не е заплашвал никого, камо ли да е показвал, че трябва да се страхуваме от него. Но Джулиана така го изопачи, че той излезе черен“.

Според Никита Албена Вулева се е опитала да изкара друга страна от себе си – по-забавна и по-хуманна, но отново е затвърдила общото впечатление, че не обича хората, а интелигентността й не допринася с нищо за благото на групата.

Златка Райкова също се е опитвала да се изкара добра и готина, но според Джонсън не е успяла да прикрие истинската си същност. В доста от ситуациите плеймейтката се е държала с Никита така, че да се усеща, че я превъзхожда. В един момент чашата на Джносън преляла и затова е спретнала интригата с креватната афера на половинката й Борислав и русокоската:

"А в онзи момент преди години, когато е имала интимни отношения с Борислав, както стана ясно, тя е имала отношения и с трети човек… Златка искаше да се изтъкне, едва ли не, като барометър на всичко правилно. И в момента, в който ме засече с думите: "Вече прекаляваш!“, докато аз водех някакъв разговор с друг човек, просто чашата преля, казах си "Стоп“ и реагирах“...

За всички стана ясно, че Златка е слагала рога на самбиста Благой Иванов – Багата с Боби Ръгбиста, но кой друг визира още Никита?!

Външният вид на Никита за съквартирантите е бил любопитен и също обект на подигравки. За нея риалити формата е за сблъсък между характери, а не конкурс "Мис Свят“. "Външният ми вид може да интересува само мен, а това не означава, че съм удовлетворена от него или от грешките, които съм допуснала. Но темата за външния вид пак беше препратка към тях самите, за които явно той е много важен“.

Още по темата: общо новини по темата: 1097
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: