Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ани Салич влиза в политиката, щяла да става министър
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:46 / 16.12.2018Коментари (10)817
©
Ани Салич се е устремила към политическа кариера. Водещата на новините по Нова се гласяла за министър в следващо правителство. Тя вече се била ориентирала към политическа партия, с която да се обвърже, и е записала втора магистратура, за да се подплати с образователен ценз, щом заеме пост в управлението.

Тв звездата от години се чувствала изморена от работата в нюзрума, която върши вече близо 25 години. Всичко, свързано с новинарските емисии, ѝ било омръзнало до втръсване. Затова копнеела за промяна. На няколко пъти пробва да пробие с по-леки предавания в Би Ти Ви и Нова тв, но всичките ѝ опити претърпяха провал. Тя обаче не се отказала от идеята да смени попрището. Решила, че ако не ѝ се получава в лекия жанр, ще извади тежката артилерия. И се прицелила в политиката. Твърди се, че няколко партии са се наредили на опашка за името на Ани Салич в листите си на следващи избори. Тя само трябвало да избере точно на коя да предостави услугите си. Според слуховете, това най-вероятно ще бъде някоя патриотична организация, клоняща към лявото.

Партньорката на Ники Дойнов имала ясно изразени убеждения, близки до този тип партии. Тя например била убеден противник на безконтролното навлизане на бежанци от третия свят в Европа. Сериозно се притеснявала, че напоследък на Запад сериозно намалява процентът на местни жители за сметка на пришълците с по-тъмен цвят на кожата. Тревожела се също така и от прекомерното разрастване на ромския етнос в България, за който без притеснение в ежедневието си използвала думата "цигани". Освен това подкрепяла идеята за национализацията на някои ключови за икономиката сектори. Била подчертана фенка на Русия и Владимир Путин, имала твърдо изградена гражданска позиция по почти всички въпроси около управлението на страната – въобще била готова за политик.

Както е известно, в момента партньорката на Ники Дойнов в новините е студентка в специалност "Сигурност и противодействие на радикализацията и тероризма" във Военната академия в София. Когато завърши, ще може да подкрепи с диплома идеите си за управлението на страната от гледна точка на сигурността, пише "Уикенд". Според запознати, водещата едва ли ще се задоволи с редова длъжност в някоя партия. Смята се, че дори депутатско кресло ѝ се вижда твърде скромна цел. Била се насочила директно към високите постове в министерствата, разчитайки на своята популярност като тв лице. Именно министерски пост бил залогът, срещу който щяла да се съгласи да се обвърже с някоя от политическите сили в страната. Най-вероятно това ще стане след като завърши новото си образование. Подготовката ѝ обаче тече от години с различни благотворителни инициативи, на които приема да стане лице. Най-новата ѝ проява беше на имения ѝ ден – 9 декември, в дом за стари хора в село Извор. Още преди година в свое интервю водещата сподели, че идеята за политическа кариера не ѝ е чужда, стига да я прави с хора с идеи, сходни на нейните.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
На фенка на Путин ми се приповръща... българските русофили не са патриоти, те са родоотстъпник и предатели... явно тази е същата...
+2
 
 
Понеже е известна и ще става политик.Да и*а и северняшките кранти.Лява,фен на Путин ,патриотка.Ма тя като кака Кури бе.Ще и яде хляба или бсп-то търси нови лица за дъртия си г*з.
+3
 
 
Партията към която се е насочила, да не е е с първа и последна буква "А"?
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: