Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Голяма опасност дебне една зодия днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:12 / 20.11.2018Коментари (0)980
©
Хороскоп за днес, 20 ноември:

Овен

Този ден е белязан с повишаване на жизнените ви сили. Чувствате излишък на енергия и оптимизъм. Но въпреки това, няма да може да се справите с неотдавнашните ви грешки и пропуски. Освен това, мнозина от вас чувстват негативно влияние от страна на недоброжелатели. По-добре е пасивно да наблюдавате ставащото, защото иначе може да се окажете уязвими.

Телец

Дошло е време да се учите от своите грешки и да извличате полезна информация от миналия опит. Новите познанства може да ви създадат множество проблеми. Необходимо е да бъдете изключително внимателни на пътя. Днес е добре да не бъдете прекалено активни и да избягвате работата с режещи инструменти и неизправни електрически уреди.

Близнаци

Много вероятно е днес да се подадете на собствената си вятърничавост и изкушения. Това се отнася най-вече за жените от знака. Мъжете от зодията имат проблеми със своята спътница. Кризата във вашите отношения може да настъпи преди всичко поради вашата външна сдържаност и стеснителност в изявата на чувствата. За пореден път няма да бъдете разбрани и ви упрекват в студенина.

Рак

Възможно е днес обстоятелствата да бъдат срещу вас. Звездите препоръчват да проявите внимание и предвидливост в деловата си дейност. Постарайте се да избегнете категоричните изказвания, ненужните разговори и язвителните забележки. Може да засегнете нечие самочувствие и отговорът да бъде кампания срещу вас. Отложете приемането на важни решения. Пазете се от странично влияние.

Лъв

През този ден са възможни самозаблуди и противоречия. Вие възприемате твърде субективно действителността и не може да видите истинското положение. Има вероятност да изпаднете във финансови затруднения поради направени пропуски и грешки в миналото. Затова трябва да бъдете твърде предпазливи. Поддържайте добра физическа форма и изискан външен вид.

Дева

Не е изключено вашето финансово положение да се влоши. Възможно е да загубите ценна вещ или да се наложи да връщате дългове. Проявете внимание в общуването с обкръжаващите. Съществува опасност от пожар или остър конфликт с непознати. В семеен план също може да очаквате някакви търкания, поради неразбиране. Опитайте да не се нервирате и погледнете нещата отстрани. Така може да се справите със ситуацията.

Везни

Не е изключено именно днес да получите неочаквани приходи, които да ви бъдат добре дошли. В личния живот са възможни търкания. Необходима ви е помощ или съвет от страна на приятели. Не се стеснявайте да се обърнете към тях с молба. Един страничен поглед върху вашите проблеми ви помага да оцените по-добре обстановката, в която се намирате. Така се справяте със ситуацията.

Скорпион

Агресивността и емоционалната неуравновесеност могат да се превърнат в причина за финансови загуби или загуба на доверието от страна на партньорите. Нови хора във вашия живот могат да станат причина за неприятности. Бъдете внимателни по улиците. Не шофирайте бързо. Следете за знаците на съдбата. Днес сте подвластни на обкръжаващата среда.

Стрелец

Лесно намирате общи точки за общуване с хората около вас и успешно си обменяте идеи, участвайки в различни дискусии и преговори. Не е изключено за някакъв план да ви се наложи да търсите спешно чужда помощ. Не се стеснявайте да се обърнете към приятели, въпреки гордостта си и принципа си да не взимате дългове. В крайна сметка не трябва да се притеснявате, целта оправдава средствата.

Козирог

Звездите съветват мъжете от знака да се вгледат внимателно в околните. В случай на нужда изменете отношението си към тях. Грешки или невярна информация може да ви накарат да извършите непредвидени разходи. Ако не внимавате, възможни са и професионални проблеми. Неправилните и субективни оценки заплашват дейността ви. Не е изключено вашето финансово положение да се намали.

Водолей

Днес е много вероятно към вас да се обърнат с ново предложение. Но не трябва да приемате веднага, защото резултатите от него са доста противоречиви за вас. Вкъщи е възможно да имате изясняване на отношения. Някой от близките ви се нуждае от вниманието ви. Вероятно ви трябва съвет на приятели. Поглед от страни ви помага да се ориентирате в ситуацията.

Риби

Денят е предназначен за преосмисляне на натрупания опит и на някои събития от миналото. Обърнете внимание на околните. Възможно е поради постоянния ви стремеж към пари и слава да пропускате именно онова, което вие нужно. Днес трябва да се стремите към спокойствие и да не нагнетявате излишно атмосферата около себе си. Търсете компромиса във всичко.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: