Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Благоевградчанка спечели чисто нов луксозен автомобил от тотото
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:55 / 09.11.2018Коментари (0)1012
©
На 9 ноември, на площад "Македония“ в Благоевград СПОРТ ТОТО раздаде разнообразни печалби и автомобил на участници в игрите от града. Чисто новата кола и 5 000 лева към нея бяха спечелени в 82-ия тираж от "Тото 2 – 6 от 49“. Името на щастливия собственик е Цветанка Захаринова. Тя е на 38 години, от Благоевград. От 13 години участва във всички игри на СПОРТ ТОТО, като във всеки тираж пуска по общо 8 фиша. Винаги разчита на едни и същи числа, които са рождените дати на членовете на семейството ѝ и такива, свързани с общи щастливи моменти. Цветанка си има свой ритуал. Всеки четвъртък преди да отиде на работа, минава през близкия ТОТО пункт. Там си пуска квитанциите с абонамент за два тиража. За печалбата си разбира, когато отива да провери предишните си фишове и да си пусне новите. "Изобщо не видях, че е залепен афиш, който съобщава, че в този ТОТО пункт е спечелен лек автомобил. В първия момент не можах да повярвам. Радостта и еуфорията вкъщи е неописуема, още повече, че само седмица по-рано спечелих петица от "Тото 2 – 6 от 42“ и очевидно този месец късметът е на моя страна“, вълнува се Цвети. Тя допълва, че част от парите, спечелени като бонус към колата, ще бъдат използвани за благотворителната кампания "Операция Плюшено мече". Инициативата помага на деца в неравностойно положение.

Водеща на събитието беше популярното лице от телевизионния екран и предаването на Български спортен тотализатор - Марина Кискинова. Тя подчерта, че в Благоевградско тото пунктовете са заредени със свръх доза късмет. За последните три години четири от ТОТО джакпотите са се падали именно в тази област. През юли 2015 г. Николай Динков от Благоевград спечели 7 095 000 срещу 3.50 лева. Същата година перничанинът Георги Пенев получи от ТОТОТО над 1 000 000 лева. От петричкото село – Първомай – пък е Здравко Траянов, който през 2017 г. си спечели почти 1 700 000 лева. Късметлия от близкото благоевградско село Покровник пък позна шестте числа в играта "Тото 2 – 6 от 42“ и прибра точно 1 663 872 лева.

От организираната специална томбола, много късметлии си тръгнаха с подаръци и ТОТО фишове за неделния тираж. В него джакпотите ще достигнат 7 700 000 лева, а само в играта "Тото 2 – 6 от 49“ сумата вече приближава внушителните 4 000 000 лева. Това е най-голямата парична печалба в момента у нас, която продължава да нараства. Във всеки тираж има лек автомобил и парични суми до 130 000 лева във Втори тото шанс на играта "Тото 2 – 6 от 49“.

Български спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор, който дава 1/3 от своите постъпления за българския спорт. Това е и причината освен много музика, печалби и изненади, гостите на събитието да видят и демонстрациите на спортистите от местния бейзболен клуб "Бизоните“.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Парламентарни избори 2024
Влизането на България в Шенген
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: