Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Отлични възможности за финансови постъпления за някои зодии днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:37 / 26.07.2018Коментари (0)2037
©
Хороскоп за четвъртък, 26 юли:

Овен

Една изненада ще ви даде увереност за връзката ви. Възможностите на деня ви позволяват да намерите пътя си и да оцените усилията си в постигане на целите ви. Действате ли по целите си самостоятелно, четвъртък ще е плодотворен и успешен. Решите ли да работите в съюз с някого, ще възникнат противоречия, които ще се изострят и ще ви разделят. 

Телец 

Общуването с онези, които ви натоварват ще породи у вас мрачни мисли, от които нямате нужда. Хармоничната енергетика на деня подпомага постигане на висшите истини и духовно съзнание. Благоприятен ден, който предоставя прилични условия за осъществяване на делови цели, за успешно провеждане на преговори и за пътувания.

Близнаци

Днес са възможни успехи само, ако сте динамични и упорити. Днес ще се чувствате в отлична кондиция и с желание да направите нещо повече за себе си и обкръжението ви. Неразбирателството ще роди острота и кавги, а те са сигурното препятствие на пътя на успеха ви. Изводът е един: по никакъв начин не позволявайте да се оформят ситуации, които раждат, разгарят или поддържат конфликти. 

Рак

С доброто си настроение ще предразполагате всички около вас към пълноценно общуване. Добрите ви намерения и новостите през днешния ден ще подновят нагласата ви за духовно самоусъвършенстване. От гледна точка на възможности за реализация на цели и за постигане на парични печалби, четвъртък е особено благоприятен за Раците и е носител на стабилни гаранции за успех. 

Лъв

Ценна придобивка или изгодно вложение приковават вниманието ви. Посвещавайки повече време на дома и семейството си през днешния ден. Четвъртък е печеливш във финансов аспект, но може да бъде такъв не само по отношение на финансови постижения, но и при реализация на цели, засягащи социалното и деловото ви устройване по начин, гарантиращ продължителна стабилност. 

Дева

От вас днес ще се изисква да сте непрекъснато нащрек в работата си. Денят е подходящ за придобиване или продажба на земя или друга недвижимост. Въпреки фактът, че Девите разполагат с хубав шанс за реализация на цели от  финансово естество, четвъртък не гарантира успешни действия в професионалните среди, което ясно подчертава, че не е препоръчително да се насочвате към тях. 

Везни

Сред добрите възможности, носещи ви късмет днес е и тази да имате последната дума при решаването на професионален проблем. Получените нови знания и информация ще се отразят положително на дейността ви, и резултатите ще ви направят доволни. Активността и наличието на късмет позволява на Везните да реализират целите си през този ден. 

Скорпион

Вниманието ви ще е насочено към решаване на въпроси, които не са стояли до сега пред вас. За много от вас денят се свързва с приключване на текущи задачи и възможност за финансова и професионална стабилизация. Много положителна за реализация на материални цели, четвъртък ще е доста ползотворен за всички Скорпиони, които действат честно и отговорно по задачите си. 

Стрелец

За вас сега е особено важно да не считате единствено себе си за прави, защото това може да ви донесе сериозни неприятности. Преживяванията ви през изминалите дни и загрижеността ви за собственото ви духовно и лично развитие. Този ден ще е доста труден за Стрелците, въпреки че не може да се говори за липса на шанс, но последният така и няма да се разгърне. 

Козирог

Днес може и да не ви остане много време да почивате, но със сигурност ще ви бъде много забавно. Възможна е промяна в плановете ви, но ще се справите с напрежението. Стабилните позиции и добрият късмет са характерни за Козирозите в четвъртък, но никой от зодията няма да разчита само на това. Ще действате усърдно за материалната си реализация, и ще постигнете целите си. 

Водолей 

Трудът ви ще бъде оценен, а възнаграждението ще се отрази благоприятно на живота ви. С добри дела и духовни занимания ще постигнете вътрешна хармония и по-лесно ще получите отговорите. Условия за успешна реализация на материални или други цели в партньорство през този ден са много добри.  Едва ли обаче мнозина ще се възползват от ситуацията поради страх от зависимост. 

Риби

Приоритетни за вас днес ще са финансовите въпроси и дела. Въведете ред в бита и се потопете в рутината на домашните грижи, близките ви ще са доволни. И за Рибите успехът в четвъртък е сигурен, но явно и при вас за някои се очертават пробиви. Показателни са в случаите на разногласия, развиващи се във възходяща градация.

Още по темата: общо новини по темата: 566
18.04.2024 »
17.04.2024 »
15.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
04.04.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: