Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Удар в главата превърна жена в нимфоманка
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:59 / 20.06.2018Коментари (0)1962
©
Ники била нормална майка със стандартно семейство. Двамата със съпруга й имали син, Фреди, и живеели мирно в продължение на седем години. За секса с други мъже момичето не можело и да мисли. Но един ден се случи нещо, което развалило отношенията на Ники с мъжа й, и след това напълно променило живота й. Момичето паднало и ударило главата си върху метален стълб. Травмата била сериозна и дори й причинила антероградна амнезия. Скоро семейството се разпаднало. Тогава Ники осъзнала, че има ново и много силно желание -  да прави секс с различни хора. Тя не можела да се въздържа. Запознавала се с партньорите си в различни приложения, например в "Tinder".

"Имах връзка седем години. Обичах съпруга си и никога не съм и помисляла да спя с някой друг. Нашата раздяла обаче ми даде шанс за по-приключенски сексуален живот", споделя Ники. С 32-годишния мениджър Марк Госдън Ники също започва отношения в социалните мрежи. След това си направили няколко срещи и осъзнали, че искат нещо повече. Те "официално" започнали да излизат. Момичето все още не искало да спира безразборния секс. Споделила това на Марк, който проявил разбиране. 

"Животът е много по-добър, когато сте доволни от секса. Сексът с един човек може да стане рутина. Да знам, че мога да имам страстна вечер с някого, след което мога да се върна при приятеля си без страх, е сбъдната мечта", лети от щастие Ники Пиграм. 

Сега двойката е в свободни взаимоотношения: правят секс с различни партньори и не смятат, че е погрешно. Първият мъж, с който Ники е правила секс е нейният бивш съпруг. На сина си не разказва какви ги върши между завивките, но вече го е просветлила, че има и други взаимоотношения освен моногамните, съобщава "Блиц".   

"Не искам Фреди да мисли, че моногамията е единственият вариант. С Марк се обичаме повече от всякога и ще живеем така, докато го смятаме за правилно", категорична е Ники Пиграм.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: