Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Приятел на бомбаджията от стадиона: Йордан е наивен и алчен, не разбира законите
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:43 / 25.04.2018Коментари (0)1000
©
Приятел на задържания и обвинен в раняването на двама униформени Йордан Исаев заяви в предаването "Часът на Милен Цветков“ по Нова телевизия, че е убеден в това, че истинският виновник е друг човек.

"Йордан има един-единствен проблем, че е наивен и алчен. Истинският извършител се е свързал с него, обещал му е пари и тогава той се е предал, убеден съм в това. Той изобщо не разбира законите. Казвам ви, Йордан е алчно момче. Предложили са му сума и...“, категоричен е Любомир Атанасов, приятел на обвинения, и какви са неговите аргументи да твърди, че това не е истинският бомбаджия от предното дерби ЦСКА – Левски, в който сериозно пострада полицайката Гергана.

"Преди 10 години моите родители имаха футболен клуб, той играеше в него, беше доста добър. После си отвори бизнес – търговия с тор. Искаше да вземе имот, беше говорил с мен, но не му достигаха средствата“, поясни още той. "Твърдеше се, че телефонът му бил изключен. Аз звънях на неговия телефон и си даваше свободно. Според записите – твърди се как се е преоблякъл, сложил маска на стадиона. Но никой не е видял човека, дето му е дал бомбичката. Знаел е този, че Йордан не е криминално проявен. Йордан дори не знаеше в съда, че са двама ранените от бомбичката. А другият се е измъкнал. Дали не са му казали няколко дни да се скрие и после да се предаде доброволно? Тук, като кажеш "аз съм“, всички казват "ти си“. Мисли си, че като стои в ареста три-четири дни, ще го пуснат, понеже не е осъждан“, каза още приятелят на бомбаджията.

"Не ми хареса адвокатът му. Каза – като влезеш на мач и нещо става с теб. Познавам го достатъчно добре Йордан, не е хвърлил той бомбичката. Истинският извършител е друг. Да се изправи Данчо и да каже кой е. Помните ли случая с шесторното убийство? Бяха пуснали Кети за национално издирване, докато не се разбра, че е мъртва. Дори Йордан не знае какво да каже сега – извинявам се, съжалявам“, поясни Любомир.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: