Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ремонтът може да бъде лесен
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:12 / 20.03.2018Коментари (0)7528
©
Случва се да се чувстваме ужасно, ако се налага да ремонтираме баня или кухня. Често там ремонта е далеч по-труден от този в останалите помещения у дома. За да сме сигурни, че ще се справим е добре да заложим на професионалисти и на професионални материали. Така например можем да изберем най-добрите плочи от гранитогрес в мрежата. Фирмите и вносителите на качествени италиански гранитогрес не са малко. Днес намирането им е лесно в България. Ако ще правите ремонт на мокрите помещения, то е добре да заложите на кухненски смесители цени. Факт е, че ако заложите на смесител за кухненска мивка може да ви се наложи да дадете малко повече пари, но качественото пести пари. В последствие ще се убедите, че цената за разход на вода ще падне.

Изберете многофункционална мивки за баня.

Когато говорим за кухня, една мивки за кухня също трябва да бъде красива. Поставянето и може да бъде направено, като бъде вградена в стената.

Когато говорим за душове за баня, то избора не е никак малък. Можете да изберете такива, които се използват и в луксозните хотели. Някой от тях са с няколко слоя камъни. Те пречистват и филтрират водата. Добрите душ системи могат да ви накарат да се чувствате, като в рая. Избора на моноблок също е лесен в мрежата. В големите сайтове за кухненско и душ оборудване, можете да сравните цени. Така ще изберете най-добрите мивки от алпака с цени, които ще са по вашият джоб. Когато говорим за отопление в банята, то е добре да заложите на лири за баня. Те пестят място. В същото време са функционални. Днес се продават лира за баня на ток. Така няма да бъдете зависими от топло подаването. Посредством смесители за мивка, вие можете да намалите двойно разходите си за консумация на вода, а в същото време те са и много красиви и придават стил на цялото помещение.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Kатастрофи Великотърновско
Борба за влияние в Близкия Изток
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: