Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Създайте залог по свой вкус чрез новата опция на Bet365
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:15 / 05.02.2018Коментари (0)5237
©
В последните години онлайн букмейкърите завладяха изключително широка аудитория, която обича да залага на спортни събития. Независимо дали става въпрос за обикновени любители на залозите или професионални играчи, поставянето на залози в Интернет улесни всички. В опитите си да впечатлят своите настоящи потребители, а и да бъдат по-атрактивни за бъдещите си клиенти, онлайн букмейкърите се подлагат на постоянно развитие и иновации. Именно те са важна част от техния успех, понеже залагащите стават все по-претенциозни и търсят място, където ще могат да използват многобройни блага. Когато говорим за онлайн букмейкъри и иновации, няма как да не споменем британската компания Bet365. Тя отчете рекордни обороти и печалби през 2017 г., с което още веднъж се доказа като лидер в бранша. Това, което обаче касае потребителите ѝ, е новата опция в сайта, която се предоставя при залози на футбол. Тя се нарича "Създай залог" и може да бъде използвана от всички потребители на бранда у нас.

Вие определяте залога, Bet365 ви дава коефициент

Хората, които следят изкъсо новините около онлайн букмейкърите, останаха доста приятно изненадани от въвеждането на тази опция в сайта на водещата компания. Самата опция предлага една страхотна възможност за всеки фен на футболните залози. Тя може да се използва само за залози на футбол, като анализаторите смятат, че е налична за всеки един футболен мач, който може да се намери в сайта. Разбира се, може да се очакват и някои изключения, но определено ще може да се използва за много голяма част от мачовете.

По-запознатите от вас може би са наясно, но нека отчетем следното: когато залагате на дадена футболна среща, не може да комбинирате в един фиш няколко пазара от въпросния мач. Или поне така беше до скоро, защото с новата услуга на Бет365 ще може да правите точно това. Тя позволява на всеки регистриран клиент да създаде залог по свой вкус, комбинирайки между 2 и 6 налични опции за залог, все пак ако не сте направили регистрация в Bet365, може да го направите много лесно. Важно уточнение е, че услугата е активна само при залози преди началото на срещите и не може да се използва на живо, но и така си остава достатъчно атрактивна.

Новата опция е внедрена към страницата с всички пазари за конкретно събитие от сайта на британския букмейкър. Вие само трябва да се изберете мач и да създадете залог. Един примерен залог, който се опитахме да създадем, изглеждаше по следния начин: Севиля да спечели срещу Атлетико Мадрид, в мача да има поне 2 гола и двата тима да се разпишат в срещата. Това са три отделни пазара, които комбинирани в една селекция, предоставят доста солиден коефициент. А можем да изберем до 6 пазара. Вие избирате желаните селекции, а букмейкърът ви дава коефициент, на който да заложите. Разбира се, успешна селекция от този вид означава и трите неща, които в случая сме посочили, да се сбъднат.

Системата вече е тествана и оценките са доста добри, понеже не се забелязват проблеми с използването и работата ѝ. Има обаче и някои условности, на които си струва да обърнете внимание. Например, когато си създадете залог, не може да комбинирате вашата селекция с други опции за залози в сайта. Тя може да се залози само на т.нар. сингъл или единичен залог. Освен това, ако създадете залог, за него няма да може да използвате функциите Cash Out и Edit Bet, които bet365 предоставя в своя сайт.

Услугата не е феномен

Опцията за създаване на залог в сайта на Bet365 не е свръх иновация. Такова мнение изказват спортните експерти и анализатори на букмейкъри от сайта Nostrabet. Те следят отблизо всички водещи букмейкъри и новините свързани с тях. Експертите посочват, че идеята на Bet365 за въвеждане на подобна услуга в сайта е много добра. Интегрирането ѝ в подобен вид, като автоматизирана опция, наистина е иновация, но цялостната концепция - не.

Много от конкурентните компании на бранда от доста дълго време предоставят услуга за своите клиенти, която им дава възможността да изискат коефициент за определен от тях залог. Начинът, по който се осъществява това обаче, е доста по-сложен. Първо, трябва да измислите своя залог, след това да пишете на компанията, която предлага тази услуга, и трябва да изчакате, за да получите коефициент. А има вероятност и да не получите такъв, ако вашата селекция не е одобрена от конкретния букмейкър. В сравнение с този начин на създаване на залог, услугата на Bet365 е истински рай за почитателите на футболни залози. Всичко в сайта на бранда се изпълнява автоматично, като системата ще ви информира за всеки несъответстващ или непозволен залог, който се опитвате да комбинирате в една селекция. Точно заради тази автоматизираност на процеса, водещият британски букмейкър ще си спечели доста овации.

Въпреки че е водещ бранд в сферата на онлайн залозите, Bet365 има и много критици. Те не веднъж или два път са упреквали компанията по различни параграфи, но според експертите брандът заслужено е на лидерската позиция в бизнеса и се радва на много фенове. Компанията е участвала в развитието и интегрирането на доста иновации, така че високият ѝ рейтинг е напълно заслужен. А с новата опция "Създай залог", Bet365 още веднъж показа, че е готова да инвестира в полза на своите потребители.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: