Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бързи кредити от MicroCredit са решение на всяка финансова нужда
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:54 / 26.12.2017Коментари (0)886
©
MicroCredit е лицензирана небанкова финансова институция, която отпуска бързи потребителски кредити за нуждите на всички.

Създадена е през 2012-а година, като продължава бизнеса на една от доказалите се компании в сферата на малките потребителски кредити в България - "Кредибул" ЕАД и поема управлението на най-познатия ѝ продукт CrediHome. Този продукт предлага бързи пари назаем за суми от 200 до 3000 лева за срок от 9 до 48 седмици или 3 до 12 месеца. Заемът се отпуска без доказване на доход, обезпечение или поръчители.

През 2014-а година MicroCredit разработва и пуска на пазара продукт, предназначен за друг сегмент от пазара, като предлага финансиране от 600 до 3300 лева за период от 6 до 18 месеца при доказан доход, без обезпечение или поръчители. Името на продукта е CrediGo и при него можете да се възползвате от 30-дневен гратисен период за плащане на първа вноска, а получаването и връщането на парите се осъществява по банков път, като от скоро можете да плащате и месечните си вноски и в обектите на EasyPay.

Компанията продължава развитието си и през 2015-а става една от първите небанкови финансови институции в България, която успешно осъществява частна емисия корпоративни облигации на обща стойност 3 млн. лева. Същата година компанията навлиза на пазара на бързи кредити за малкия и среден бизнес и разширява продуктовата си гама с бързия кредит CrediTrade.

Продуктът предлага пари назаем на стойност от 200 до 3300 лева с фиксирана лихва и равни вноски за срок от 3 до 18 месеца, минимална документация; лихвата по кредита може да се признае като разход на фирмата; възможност за безлихвено връщане в рамките на 30 дни при заплащане на административна такса; 45-дневен гратисен период за първа вноска.

В началото на 2016-а "Микро Кредит" АД става член на Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), в която членуват най-големите небанкови финансови институции, които предоставят потребителско кредитиране на българския пазар.

През 2017-а компанията навлиза на пазара на бързите онлайн кредити с продукта си CrediNet, който предлага изцяло онлайн услуга.

За петгодишната си история MicroCredit отваря над 70 локални офиси в цялата страна, обучава над 1000 кредитни консултанти и обслужва над 200 000 клиента.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Парламентарни избори 2023 г.
Почина патриарх Неофит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: