Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Мъри направи нещо велико в Астана, но си тръгва
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:40 / 08.12.2017Коментари (1)1335
©
Станимир Стоилов заяви, че най-вероятно ще напусне Астана, тъй като все още не е получил предложение от ръководството за нов договор. Българският специалист снощи и изведе отбора до исторически 1/16-финал в Лига Европа след победа с 1:0 над Спарта в Прага.

Така "Астана" стана първият футболен клуб от Казахстан, който се класира в елиминационната фаза на евротурнирите през пролетта.

"До днес не съм получил предложение - значи "Астана" ще продължи без мен. С мен не са контактували и от футболната федерация на Казахстан. Ако получи такова предложения, ще помисля, а след това ще взема решение", заяви Стоилов.

Той похвали футболистите от отбора за постижението.

"Този отбор е призван да прави история - пак промени историята на казахстанския футбол. Доволен съм, че играхме дисциплинирано. През второто полувреме имахме проблеми, но на това ниво не можем да очакваме да бъде лесно. Момчетата са герои. Не знам кога клуб от Казахстан пак ще постигне подобно нещо. Страната дълго ще помни този успех. За три и половина години, в които работя в "Астана", много израсна и отборът, и футболистите като индивидуалности. Всеки във футболна Европа знае за Казахстан заради Астана. Затова нашите играчи са герои. Окомплектовахме този състав в тежка ситуация зарази забраната за трансфери. Мисля, обаче, че този отбор съвсем спокойно може още утре да започне участие в шампионата на страната и на 1/16-финалите в Лига Европа. Това не би било проблем. Трябва и подсилване, но за това трябва да се мисли по-късно", каза Станимир Стоилов, цитиран от btv.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 08.12.2017 г.
0
 
 
Щял да ходи в Локото..
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: