Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Изнесоха шокиращи подробности за бруталното убийство в Пловдив!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:39 / 30.08.2017Коментари (12)610
© Blagoevgrad24.bg
Окръжна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо Таньо Танев, на 38 г., за това, че умишлено умъртвил другиго, като убийството е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост - престъпление по чл.116 ал.1 т.6 във връзка с чл.115 от Наказателния кодекс.

Обвиняемият Таньо и пострадалата М. Т., на 50 г., се познавали отдавна и срещали периодично в дома на обвиняемия в Пловдив. Те употребявали алкохолни напитки. На 30 януари 2017 г. двамата отново били в апартамента и се черпели с уиски. Те поканили свои познати - мъж и жена, да ги посетят. Мъжът видял, че дясното око на М.Т. било синьо и имало кръвонасядане, като тези белези били от няколко дни. 

Свидетелят знаел, че обвиняемият биел пострадалата, когато пребивавала в жилището му. Същия ден в дома на обвиняемия пристигнал техник, който ремонтирал бойлера и си заминал, след което компанията започнала да употребява алкохол. Обвиняемият изпратил М.Т. да почисти банята, наругал я и изритал в гърба. Тя паднала на пода, но след малко двамата отново се върнали на масата да пият алкохол. Това продължило и след като гостите си заминали.

Към 20,30 часа М.Т. поискала пари от обвиняемия Таньо. Той отказал да й даде и започнал да я обижда. Казал й, че била "черна гладна маймуна и щяла да си ходи гола", след което започнал да й нанася удари с юмруци и ритници по главата, шията и тялото. Жената не могла да се съпротивлява, започнала да плюе кръв, били й причинени значителни страдания, като в резултат на насените травми тя починала. 

След като обвиняемият разбрал за това, спрял да я удря и продължил да употребява алкохол. Час и половина по-късно се обадил на тел. 112 и пристигналите полицейските служители го отвели в Първо РУ на МВР-Пловдив. Там му била извършена проба за алкохол с технически уред, който отчел количество от 1,45 промила в издишвания от него въздух.

По делото е извършена съдебно-медицинска експертиза, според чието заключение основната причина за смъртта на М.Т. е тежка черепно-мозъчна травма, кръвоизлив и тежък оток на мозъка.

До момента обвиняемият Таньо е бил осъждан седем пъти - за блудство, кражба на вещи, причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди и други. Той е с мярка за неотклонение "задържане под стража" и се намира в затвора в Пловдив. Най-тежкото предвидено от закона наказание за извършеното престъпление е доживотен затвор без замяна.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
"...До момента обвиняемият Таньо е бил осъждан седем пъти - за блудство, кражба на вещи, причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди и други"...Осъждан 7 пъти - по български. Сключва споразумение с прокуратурата и продължава по пътя си. Какво излиза - че само ако убиеш някого, има шанс да отидеш в затвора. Е, не винаги - и при убийство или сключваш споразумение, или си взимаш Марковски за адвокат и за нула време си на свобода.
0
 
 
НИКАКВА МИЛОСТ НА СЪДА КЪМ ТАКИВА ИЗРОДИ! Тоя заядлив, лъжлив, нагъл, неуправляемо буйстващ агресивен алкохолизиран деградирал боклук Таньо Танев от бул.Ал.Стамболийски 111 е почти същото л@йно като по-младия си 30-годишен СПИНозен серопозивен съсед-травестит Благовест Георгиев Молев, представящ се за Алексия Георгиева от Кичука, бул.Н.Вапцаров 126, ет.4, ап.8 -гнусен бардак, сборище на алкохолици, наркомани, дръзки крадци на коли, офиси, магазини, жилища, дръзки нападатели на деца и възрастни. Тъй като двата боклука се познават, съберете ги в една килия двамата нерваци и никакво пускане до като смъртта ги ...одобри. Убитата 50-годишна жена от Т.Танев може и да е била боклук, не знам, но не той е трябвало да решава дали тя трябва да живее или не!
+1
 
 
Алкохола не е за всеки. Хората имат опит с такива индивиди. Малко е фашистки но върши хубава работа. На 18 години на всички се прави психо тест, физически тест и тест за интелигентност. И такива уроди като Таньо помака ги пращат на "летен лагер".
+5
 
 
Такива екземпляри не трябва да бъдат сред нас. За тях трябва да има трудови лагери, където да продължават да живеят и да се трудят след изтърпяване на наказанието. Тези хора доказано не могат да се адаптират към нормалния живот и следователно трябва да бъдат третирани като вредители! Не че умрялата е била стока, но едва ли е заслужавала подобна съдба.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: