Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Шокиращи подробности за убийството на красивата Елена в София
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:08 / 19.08.2017Коментари (7)859
©
Мама ти да е**. Това е последното, което 42-годишната Елена Василева чува, преди да напусне този свят. 22 години по-възрастният й съпруг я застреля с незаконен пистолет. Изстрелите проехтели около 15 часа вчера в ж.к. "Лагера" в столицата пред квартално заведение пред погледите на десетки очевидци, само на метри от детската площадка. Елена седяла там със своя приятелка. По някое време на мястото с лек автомобил дошъл и Венцислав. Последвал скандал и проехтели изстрели.

"Напсува я и се чуха 5-6 изстрела. Първоначално си помислих, че някой хвърля пиратки", разказва собственик на близко магазинче, цитиран от "Телеграф". След това стрелецът се метнал на колата и отпрашил.

"Беше жива поне 20 минути, а линейката не идваше", разказва Зорница. Жената се притекла на помощ на ранената секунди след пукотевицата. "Просто й държах главата. Нямаше друго какво да направим", допълни тя. По думите й един от куршумите попаднал в главата на жертвата, другите в гърдите. Очевидката разказа, че Елена искала да се разведе с мъжа си. В продължение на месеци в семейството имало скандали и побоища. Елена пускала жалби в полицията срещу съпруга си. Дори имал и издадена ограничителна заповед да не я доближава на по-малко от 100 метра.

След като изпразнил пълнителя в жена си, Венцислав отишъл в близкото 6-то РУП и сам се предал. Не показал капка съжаление за стореното, разказват ченгета. Веднага бил задържан. Убитата оставя две сирачета, разказват съседи.

"Тепърва ще изясняваме каква е причината", заяви вчера пред журналисти началникът на СДВР старши комисар Ивайло Иванов. По думите му съпрузите живеели разделени, но нямали официален развод.


Още по темата: общо новини по темата: 2
27.10.2017 »
18.08.2017 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Егати и гнусното и нещастно и нямам думи дърто импотентно копеле мръсно.Да го убиеш много му е малко, сто пъти да го убиеш малко ще му е. Не знам просто, надявам се в затвора нечовешки мъчения да го застигнат ако не на оня свят в най-дълбокия пъкъл и мъчилище во веки.....
0
 
 
Докато млади момичета си намират "мъже" с 30 години разлика, само защото им е по-лесно .. не могат да очакват друго ... жалко
+4
 
 
Ако всеки път като ни "избият бушоните" застрелваме по някой, жив човек няма да остане. Да си живее в затвора изродът. Жалко за децата.
+2
 
 
Това си е наистина лично тяхна работа и ако тези дечица четат в нета всичко това въобще не им завиждам!
+3
 
 
Абе ненормален,нищо не оправдава този малоумник,а за двете дечица сега кой ще се грижи???
+3
 
 
Мръсен изрод!Върнете електрическия стол за този малоумник!!!
+2
 
 
Защо трябва да ни занимавате с лични трагедии? Не е ни много розов живота и без друго!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: