Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Детска кухня "Ам-Ам“ отговаря на всички изисквания на майките
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:18 / 04.08.2017Коментари (0)815
©
Попитахме майки на деца от 6 месеца до 3 години, какво е важно за тях, когато избират детска кухня за своето дете. Отговорите, които получихме могат да се обобщят в едно изречение - "Качеството на храната, използването на позволените продукти и подправки за възрастта на детето и естествено - цената".

Попитахме ги как получават тази информация. Отговорите бяха - "Най-вече от други майки, на сайта на кухнята или във форуми. Другият вариант е проба - грешка, но той не е предпочитан в случая".

Майките от вътрешността на страната допълват: "Отивайки на почивка в съответно населено място, много е важно кухните да предлагат по-малки пакети от месечен абонамент, които можем да ползваме по време на почивката. Никак не е удобно, докато в хотел на морето например да приготвяш храна за малкото си дете".

След проведеното проучване, заключихме, че в Бургас има детска кухня, която отговаря на всички тези изисквания. Това е първа частна детска кухня "Ам-Ам".

Главната им цел е да предложи най-добрата храна за малчуганите от 6 месеца до 3 години, като освободи време на майките да им се радват.

Храната в детска кухня "Ам-Ам" е изключително полезна за децата. Тя се приготвя с вода, пречистена по метода на обратната осмоза! Осмотичната вода е идеална за приготвянето на храната на бебета и малки деца, тъй като е бедна на минерални вещества, натрий, нитрати и е чиста от микроорганизми. Вкусът на всички хранителни продукти приготвени с осмотична вода е подобрен поради липсата на вещества като варовик и хлор.

Правилното и пълноценното хранене на децата е основен приоритет на детска кухня "Ам-Ам", защото това е от първостепенно значение за растящият детски организъм. Те приготвят и предлагат питателна храна, покриваща нуждите на интензивно растящия детски организъм.

Менюто, което се предлага в Ам-Ам, е съобразено с нагласата на хранителния апарат на детето - от кашева и млечна храна с фина консистенция към по-разнообразни храни от животински и растителен произход. Ястията са подбрани от "Сборник рецепти и ръководство за здравословно хранене ", одобрен от Министерство на здравеопазването.

Продуктите, от които се приготвя тази храна, са от най-високо качество с висока биологична стойност и отговарят на всички изисквания за правилно хранене, определени от Института по хранене в България. Те се доставят преди приготвяне и се съхраняват в хладилник. Обработката на месото и зеленчуците се прави непосредствено преди приготвяне с цел запазване витаминното съдържание. Месото е без консерванти, оцветители и добавки.

Технологията на приготвяне се спазва стриктно. Хигиенните условия са на най-високо ниво. Спазват се указанията на Министерството на здравеопазването за дезинфекция и стерилизация. Храната се доставя в опаковки за еднократна употреба, които отговарят на европейските изисквания за транспорт и съхранение на прясно приготвена храна.

За по-голямо удобство детска кухня Ам-Ам предлага пакети за един, десет или 20 дни. Те нямат конкретен период, в който да се ползват. Така например, ако прекарате лятната си почивка в Бургас и закупите пакет за 20 дни, но се случи нещо непредвидено и няма как да използвате пакета в конкретния месец, дори година, вие спокойно може да го ползвате и през следващата година.

Детска кухня "Ам-Ам" предлага възможност за доставка или получаване на храната в пунктове във всички квартали на Бургас, в Поморие и Сливен.

Политиката на детска кухня Ам-Ам е изцяло насочена към удовлетворяване на всички нужди на своите малки клиенти, носейки усмивки на тях и техните родители.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: