Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Туристи по морето луднаха по селфита във въздуха
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:32 / 27.06.2017Коментари (0)554
©
Селфи във въздуха е най-новата мания по морето. За подобна снимка българи и чужденци в Слънчев бряг пощуряха това лято, съобщава "Труд". Ако нямате в телефона си поне едно такова селфи, значи не сте наясно с последните модни течения, твърди Ивайло Ангелов, отговорник на морските атракциони на южния плаж в курорта.

Оказва се, че тук е най-новото и модерно място за селфи маниаци. Да запечаташ такава снимка не е нещо необикновено. Селфи от въздуха е напълно безопасно, единственото, което трябва да направите е да се "въоръжите" със селфи стик и да полетите с парашут над морето, обясни Ангелов. 

Приключението наречено парасейлинг е сред топ заниманията за селфи манияците и почитателите на водни спортове на северната ивица. Смелчаците излитат с парашут от моторна лодка със задължителните обезопасителни колани и спасителни жилетки, като предварително са минали кратък обучителен курс от професионален инструктор. Вълнуващите моменти се запечатват на 300 метра височина над водата.

Разходката в облаците продължава десет минути. Срещу сумата от 70 лева туристите се извисяват екипирани над морето, получават адреналин на макс, а панорамната гледка им предоставя прелестите на целия курорт. Ако в полета участват двама, цената е по 60 лв. на човек. 

Екскурзията подарява висок прилив на адреналин и удивителна гледка отвисоко. За всеки участник е предвидено и заснемане на полета с професионален фотоапарат.

Наемът на джет също струва 70 лева. Карането на джет е много близко като изживяване до карането на мотоциклет, разликата е водата. Не е нужен опит или специални умения, а просто желание за адреналин и приятно изживяване.

На южния плаж в Слънчев бряг не липсват и по-евтини развлечения. - надуваеми дивани, банани и дюшеци. Цените за надуваемите атракциони са 20 лева на човек. Разходките продължават между 8 и 10 минути, информира Ангелов. 

Водният диван също се тегли от моторна лодка или джет във водата. В последните години се превърна в едно от най-популярните и предпочитани водни атракции на плажа, защото може да предложи, както една спокойна разходка на семейство с деца , така и екстремно возене и скачане на вълните за тези, които имат нужда от повече адреналин.

Стинг рей - този воден атракцион сериозно вдига летвата на адреналина. Тук пасажерите не седят удобно като в диван, а се легнали по корем и се държат за специални дръжки по време на целия трип. Предпочитан е от по-млади любители на силните усещания и високия адреналин.

Наред с модерните и екстремни атракции Южният плаж в Слънчев бряг е единственото място, което все още предлага и познатите водни колела. Наемът за 30 минути струва 15 лв. , а за час цената е само 20 лв. Разходката с водни колела, която ще ви върне в детството излиза само по 5 лв на човек, тъй като съоръжението побира четирима.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: