Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (6)
Кобрата: Джошуа по-техничен от мен? Пълни глупости!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:07 / 02.05.2017Коментари (27)675
© Team Sauerland
Знаех, че Джошуа ще победи. Това заяви боксьор номер едно в България - Кубрат Пулев.

"Ще видим как ще се завъртят преговорите. Трябва да направя добра подготовка. Казах, че реванш между Кличко и Фюри няма да има. И между Джошуа, и Кличко няма да има реванш. Едва ли ще направят реванш. Преговорите вървят вече.

Има си правила. Аз съм официален претендент. Дали съм интересна хапка, това мен не ме интересува", коментира професионалният ни боксьор Кубрат Пулев, по повод двубоя между Антъни Джошуа и Владимир Кличко, който бе спечелен от Джошуа.

Кобрата бе категоричен, че преговорите за евентуален двубой между него и Антъни Джошуа вече са започнали, тъй като българинът е официален претендент за една от титлите, които държи боксьорът от Великобритания - тази във версия IBF.

"Мачът бе на ниво. И двамата бяха подготвени. Очаквано Джошуа победи. Владимир играе един стил, който е малко по-ретро. Боксът се променя също", каза още Пулев и добави:

"Към края на годината може да се очаква мой нов мач. За титла, да. От сега не мога да кажа къде. Трябва да е за титла. Аз съм официален претендент. Не ме притеснява никой. И единият, и другият сядаха на дупетата си, така че няма непобедими. Въпросът е кой е най-добър в момента".

"Смятам, че съм достатъчно силен да се подготвя както трябва. Такива изказвания, че бил по-техничен от мен, това са пълни глупости. Въпрос на подготовка. Да, той е взривен, добър е, експлозивен, но си има и своите минути. Не може да има всичко. Да видим как ще вървят преговорите. В момента, в който стане ясно естествено, да, ще правя подготовка за него. Преговорите вървят", заяви Кубрат Пулев.

Още по темата: общо новини по темата: 14
03.08.2017
04.07.2017
07.06.2017
06.06.2017
26.05.2017
19.05.2017
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ако К.Пулев беше малко по- умен, щеше да има повече шансове за успех. Кличко му даде урок, но той не се поучи. Мачът между Джошуа и Кличко беше достоен и на ниво във всяко отношение....Пулев има много да учи от тях....Въпреки, че се гордея с победите му - срамувам се от изказванията му. Най- добре ще е да не говори много, че в това отношение е лишен от талант.....
0
 
 
Джошуа - Джонсън, първи рунд - Кевин е препариран... Пулев- ДЖонсън - Кевин си е жив и здрав 12 рунда- не знам на техника ли се дължи или на прогноза за времето, атмосферно налягане.... Дай малко респект в крайна сметка...
0
 
 
Кобра, мой човек си... ама негера ща спука. рџ?ў
0
 
 
Както във футбола, така и в бокса е пълно с манекени и позйори с неоправдано самочувствие. Ще ми се накой от топ 3 в бокса да се изправи срещу чичката Тайсън, че да видят кво е да те блъсне товарния влакрџ?‰
+1
 
 
Затова ли отказа септември месец двубой с Джошуа?!! Ми даже и милион в евро.
на 02.05.2017 г.
+1
 
 
И националите по футбол бяха слаби през 94-та, но стигнаха до полуфинал и всички ние се радвахме и празнувахме! Мисля, че и сега сме на полуфинал и имаме поводи за радост!!! Нека сме зад нашето момче и в добро и в лошо! Да му стискаме палци и да се радваме за българските висоти в спорта! Успех Кобра!
0
 
 
oooof тоя няма ли да си затвори вече устата ....ръси мозък в изобилие ..!!иска му се да напълни гушата с още един мач , ама май никой не го ебава в калабалъка
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Германия се засили преди ЕВРО 2024 с успех и над Нидерландия
Испания и Бразилия не се победиха в голово шоу
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: