Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тримата български тенори "Уникалните гласове“ с голям концерт в Благоевград
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:44 / 28.04.2017Коментари (0)422
©
Тримата български тенори "Уникални гласове" ще изнесат впечатляващ концерт в Благоевград. Изявата е насрочена за 04 май в зала "Яворов" от 19:00 часа. "Уникалните гласове" ще зарадват почитателите си със своя талант и великолепни изпълнения.

След изключително успешни гастроли у нас и в чужбина, тримата певци ще подарят истински музикален празник на жителите и гостите на Благоевград. Публиката ще чуе невероятни изпълнения на евъргрийни, класически арии, канцонети, руски и български шедьоври в различни стилове.

"Уникалните гласове" - Георги Петров, Борис Луков и Веселин Вачев пресъздават музика за мечти и любов, светлина от чувства, топлина от нежност. Съчетават красотата на оперния глас с различни музикални жанрове - поп, рок, джаз. Георги Петров е тенор , който притежава уникален плътен и в същото време звънлив тембър, който трудно може да сбъркате. Той е тенор, който не спира да се развива и достига най-високото майсторство и качество в оперното пеене. Завладява със силна харизма, неповторимо излъчване и витална енергия, която предава непосредствено на публиката. Веселин Вачев - тенор е солист на представителния ансамбъл на Българската армия. От 2007г. е част от "Уникалните гласове". Притежава голяма музикалност и усет към стила и хармонията. Борис Луков - тенор е считан за една от бъдещите оперни надежди на България, едва на 22 години е приет за един от тенорите в трио "Уникалните Гласове". Наред с изявите на триото неговият талант не остава незабелязан за ръководството на Държавна Опера Варна, където е поканен да бъде един от солистите на театъра и изпълнява роли из оперите на Верди, Пучини, Леонкавало и др.

Концертът в Благоевград се очаква с голям интерес. Почитателите на музиката и Тримата български тенори ще станат част от впечатляващо представление. Билети за събитието се продават на касата на зала "Яворов".






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Закупуване на самолети F-16
България в еврозоната
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: