Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Радуканов:Важното е, че всички се стараха след убийствена тренировка
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:19 / 26.01.2017Коментари (0)987
© ОФК Пирин
Старши треньорът на благоевградския ОФК Пирин Милен Радуканов оцени като полезна вчерашната първа контролна среща на тима си, в която "орлетата" от Благоевград победиха със 7:0 третодивизионния Пирин Разлог.

"Искахме да видим всички момчета в игра, да се натоварим физически и да изпробваме идеите, които се опитваме да прилагаме, срещу един по-слаб противник, за да си направим и необходимите изводи. Заложихме на агресивна игра, на разигравания, опитахме много неща. Важното е, че имаше желание у всички футболисти, които се стараха и вложиха сериозно, въпреки, че вчера имахме убийствена тренировка. Видя се, че потичаха доста, което е положителното и е радващо", заяви Радуканов след края на срещата.

Попитан за новите попълнения в състава като бразилеца Диас и халфа Суда, Радуканов каза, че е доволен от всички момчета, с които работи.

"И 23-мата се справят добре до този момент, и новите са ниво и трябва лека-полека да се впишат в колектива и всичко ще е окей. На проби е и Кристиян Кръстев, но все още не е решено дали ще остане в отбора", допълни Милен Радуканов.

"В общи линии това е и групата, която ще замине в събота на тренировъчния лагер в Анталия, Турция, който ще продължи до 10 февруари. Вече има горе-долу яснота и за петте контролни мача там. На 31 януари ще се играе с Актобе, на 5 февруари - с Анталияспор или с Раднички /Ниш/, на 9 февруари - може би с Алтай /Казахстан/, като остава да се определят съперници за още два мача", каза още специалистът, известен с прозвището БГ Моуриньо.

Той не изключи вероятността по време на тренировъчния лагер в Турция да бъде изпробван още някой нов футболист, стига да се прецени, че притежава нужните качества, за да се присъедини към тима.

Александър Башлиев, който не игра в контролата, тренира нормално, но е получил леки болки в кръста и поради тази причина и заради лошия терен е оставен да почива, обясни наставникът на "орлетата" от Благоевград.

Що се отнася до играещия помощник-треньор в състава на Пирин Иван Цветков, който вчера за първи път излезе на терена през второто полувреме, Радуканов каза, че това е един истински професионалист, чийто качества всички познават, и няма какво повече да се говори за него.
Още по темата: общо новини по темата: 43
07.03.2017
16.02.2017
16.02.2017
15.02.2017
13.02.2017
10.02.2017
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: