Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Сърцераздирателен разказ от вдовицата на убития в адското меле в Пловдив баща на 3 деца
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:29 / 21.11.2016Коментари (23)686
©
"Много е страшно. Още сме в шок. Когато излезем от него, сигурно ще стане още по-голям ужасът ни. У дома е трагедия. Децата плачат, прегръщат дрехите на Наско, спят с тях. Не мога да ви опиша. Още го чакаме да се върне, да се усмихне. 

Когато тръгна на работа последния път, прегърна и целуна всички ни. Сега сме сами, не знаем какво да правим. Не спирам да говоря на децата, но те страдат, много страдам и аз. Но Наско никога няма да се върне, въпреки, че винаги ще е с нас".

Покъртителният разказ е на вдовицата на убития преди дни в адската катастрофа в Пловдив Атанас Ламджиев - Корнелия Петкова за "Блиц". Наско остави трима сираци - 10-годишния Валентин, 9-годишната Александра и първокласника Константин. В нощта на трагедията на място загина и 42-годишната Виолета.

Жената дълги години чакала бебе със съпруга й, който е полицай и когато най-после заченала и родила, вече е мъртва. Бебето на Виолета е на 1 годинка и ще расте без майка.

Виновник за неописуемата драма е синът на пловдивския транспортен бос Младен Трайков, шеф на фирма "Трайков Транс" ООД. 22-годишният младеж е карал най-малко със 160 км. в час. Забива се толкова силно в колата, която управлява Наско, че я избутва в спирка и полиция и пожарникари режат ламарините, за да извадят телата. На място остават Наско и колежката му Виолета, която той прибирал след работа.

В колата били още племенникът на жертвата-Димитър, на 27 години и приятелката му-23-годишно момиче. Девойката е с КАИЛ, с реална опасност за живота, лекарите не смеят да кажат дали ще може да бъде спасена. Единственият, който е адекватен, може да говори и помни ужаса, е Димитър. Момчето е в болница, смазано е от вестта за смъртта на чичо си и от тежкото състояние на момичето, което обича.

Вдовицата Корнелия Петкова бе категорична, че разследващи са й казали, че когато отишли на мястото на катастрофата, виновникът Любомир Трайков е бил видимо пиян, залитал е и е бил тотално неадекватен. Казали още, че пробите за алкохол са подменени, защото официално бе съобщено, че момчето е седнало зад волана с 0,6 промила.

Има съмнения за употребена дрога, за която в документите на ченгетата изобщо не се споменава и за манипулация на алкохолната проба. 

Сега Корнелия се чуди как да продължи живота си. Тя не е работела, цял живот се е грижила за децата си. Няма никакви средства, няма и от къде да вземе. Приятелката и Нели съобщи, че е помогнала в малко по-късен етап Корнелия да започне да работи на две места, за да може да гледа малчуганите. Това обаче ще е надомна работа, обясни Корнелия.

Тя каза още, че най-голямата помощ е някой да й предложи работа.

Дълго време е работила като технически секретар в строителния бранш, а след това в сферата на търговията. Има изключително добри организаторски способности и моли, ако някой в Пловдив има нужда от служители с такъв опит, да се свърже с нея.

Покрусената жена разказа, че имат нужда от всичко. От пари, от дрехи, от обувки за децата, от хранителни продукти. "Блиц" стартира кампания с молба към всички българи. Нека който и с каквото може да помогне. Да помогнем на една българска майка да не изпада в нищета и отчаяние, да помогнем на три български деца, които нямат вина, че вече нямат баща, да отраснат и поне малко да забравят кошмара, който изживяват. Публикуваме банковата сметка на Корнелия Петкова и телефонния й номер.

Fibank Първа Инвестиционна банка
BG02FINV915010UB310453
Корнелия Георгиева Петкова


Телефон: 0899814246


Още по темата: общо новини по темата: 8
24.04.2020 »
15.12.2018 »
16.07.2017 »
29.01.2017 »
04.12.2016 »
29.11.2016 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Любчо ми е личен приятел,всички които го обиждат и псуват нямат на идея колко отзивчив и добър човек е.Добре че не е пострадал и той,и не мога да разбера защо след като засичат него и му отнемат предимството.се опитва да се насади мнението че вината е в него,само защото е богат.Пълно с мишки и комплексари в тази държава.
+2
 
 
Другата година ако я проверите ще има още един апартамент на морето-в момента има 4-5,пишете в гугъл съдия Станислава Балинова Бозева и то излиза
+2
 
 
Съдията е СТАНИСЛАВА БОЗЕВА-ДА Я РАЗСЛЕДВАТ МОМЕНТАЛНО
+4
 
 
Докога ще се търпи това и ще си мълчат хората!!!!! Писна ми от такива ситуации каква е тази държава!!!!
+5
 
 
Тези абсурдни ситуации и развръзки в съда ме навеждат на една единствена мисъл... Един единствен куршум по виновния наглец! Няма да върнат жертвите, но нека бащата да си инвестира после колкото пари иска в камък.
+5
 
 
Видяхте ли им профилите във Фб. И наглите им приятелчета...
+3
 
 
Истински патриотизъм е да се бранят живота, здравето и честта на всяко българско дете и майка. Истински патриотизъм е ако сега пред съда хиляди пеят химна и булеварда е непрогледен от димки, а не само когато се всяват политически интриги за мюфтийства и джамии.
+3
 
 
патрона да им даде някой лев сега като е станало непоправимото
+10
 
 
Покажете и лицата на полицаите, които са установили как се залита с 0,6 промила... Интересно тия полицаи и ония в съда дали спят нощно време като знаят за трите деца.
+7
 
 
Да почива в мир. Мутрата най-вероятно няма да бъде съдена справедливо. КАТ са се погрижили вече. Освен това повечето съдии са на заплата при олигарси. Съдът в България е търг, нищо повече. Дано се стабилизират, каквото е останало от семействата, децата да завършат средно образование. Да си спомнят загиналите си родители, колко им е било трудно. И как закона не ги е защитил. Пожелавам им след това незабавно да емигрират в нормална държава. Да не си дават данъците на олигарсите и мутрите в България, които не се интересуват от състоянието на държавата. Има неоспорима връзка между глобите за нарушения и смъртните случаи. worldlifeexpectancy.com/cause-of-death/road-traffi
c-accidents/by-country/ speedingeurope.com/ Колкото са по-високи глобите в една страна, толкова по-малко хора загиват на пътя. Винаги може някой глупав и нагъл да прищрака, да се дрогира, и да причини големи щети, смърт, но както виждате, когато има камери и сериозни глоби, загиналите са много по-малко.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: