Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ето кои хора от елита са висели пред кабинета на Цветан Василев
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:46 / 14.05.2015Коментари (9)1015
© Blagoevgrad24.bg
Бившият мажоритарен собственик на КТБ Цветан Василев отрече да е изпращал писмото, което тази сутрин получиха редица медии от адрес на негово име в Gmail. Банкерът направи това в личния си сайт.

Към писмото бяха приложени и факсимилета от пропусквателните тетрадки за последните около две години в централата на банката, където са записвани имената на хората, посещавали Василев.

Пред Нова ТВ обаче адвокатът на банкера Константин Симеонов заяви, че макар писмото да не е писано лично от клиента му, то списъците са автентични.

Сред имената в тях е и това на депутата от ДПС и член на парламентарната комисия за КТБ Йордан Цонев, който в интервю по Нова ТВ вчера заяви, че Цветан Василев е този, който е създал и управлявал банката като финансова пирамида.

Същият адвокат, с когото по-рано се е свързал за коментар "Дневник", бе обяснил, че в интервюто Цонев е "лъгал безочливо и нагло" и именно затова се е наложило да бъде показано как самият той е "висял пред сградата на КТБ" в миналото.

Списъците са дълги и изискват подробно проучване, но някои от ключовите имена, които фигурират в тях,
са тези на шефа на КФН Стоян Мавродиев, депутата от БСП Явор Куюмджиев, бившия лидер на ДСБ Иван Костов, депутата от АБВ Румен Петков, издателя Петьо Блъсков, лидерa на ВМРО Красимир Каракачанов, бизнесменa Митко Събев - един от акционерите в "Инвестбанк" и бивш съпруг на банкерката Петя Славова, министърa на отбраната в служебния кабинет на Ренета Инджова Бойко Ноев, бизнесмените Веселин Марешки и Красимир Гергов.

В писмото, чийто автор за момента не е ясен, посетителите се обобщават така: "Политици и не толкова (социалисти, патриоти, демократи, либерали, реформатори), бивши и настоящи министри, бизнесмени и не толкова, одитори, братя "хотелиери" (сега участващи в плячкосването на БТК), тв шефове, журналисти, субекти, ръководили дълги години сектор "Сигурност", синдикалисти, мастити фармацевти, издатели, енергийни шефове и експерти".

В писмото от името на Василев се казва, че целта е да се убеди обществеността как "всички тези хубавци от "елита" (...) висяха редовно при мен с искане за това и онова и най-вече - за онези неща".

"Тези другари много бързо забравиха времето, когато, както вече съм казал, се редяха на опашки и чакаха със седмици пред кабинета ми, за да ме видят. С каква цел - сами ще си отговорите.

Каква работа би могъл да има при мен един политик например? И каква работа би могъл да свърши за средна продължителност на среща 5-7 минути?! И изобщо, срещал ли се е с мен или само със секретарката ми, за да се запознае след това със съдържанието на един плик? Досещате се за какво говоря нали?", пише още в него.

Още по темата: общо новини по темата: 197
30.01.2024 »
22.01.2024 »
05.07.2023 »
24.04.2023 »
20.04.2023 »
20.04.2023 »
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
За всеки е ясно, че банката я атакуваха отвън, и ако не беше тази атака, тя щеше да е здрава до ден днешен! Впрочем, това Г-н Василев ще го докаже. Съвсем скоро ще излезе решение на Върховен съд по обявяване на КТБ в несъстоятелност. Това е последна възможност пред българското правосъдие. Това дава шанс за справедливост от международните съдилища. Ако успее да докаже, че е претърпял загуби, или е пропуснал ползи по вина на дадена държавна институция, справедливостта ще възтържествува! Моделът КОЙ контролира единствено българската съдебна система! От Калотина нататък, Пеевски не върви!
-2
 
 
Караибрахим си гушна 4 милиарда, плащаше си индулгенции като издържаше нашите съграждани, волейбола, баскетбола, стрелбата и сега се прави на жертвен агнец. Оказа се, че Мустака е най-големия мошенник за последните 100 години в България.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+9
 
 
"Каква работа би могъл да има при мен един политик например? И каква работа би могъл да свърши за средна продължителност на среща 5-7 минути?! И изобщо, срещал ли се е с мен или само със секретарката ми, за да се запознае след това със съдържанието на един плик? Досещате се за какво говоря нали?", пише още в него." Ако може някой да обясни ;д
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: