Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Запорираха хотелите на Цветан Василев
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:23 / 03.04.2015Коментари (34)1154
© Blagoevgrad24.bg
НАП продължава трескаво да запорира фирми, свързани с Цветан Василев. Под ударите на данъчните попаднаха и хотелите на банкера, обединени във веригата "Сана спейс". На 1 април в Търговския регистър е вписан запор на акциите на компанията, притежание на "Корси маунти ризорт".

Постановлението е издадено от публичния изпълнител Мария Попова, пише "Преса". Под шапката на "Сана спейс" влизат четиризвездният СПА хотел в Хисаря с капацитет 100 легла, част от петзвездния комплекс "Сана парк" в Св. Св. Канстантин и Елена, тризвездният хотел "Глициния" в Златни пясъци, четиризвездният "Белмонт" в Пампорово, "Вила Калина" в Банско и две къщи за гости в Боженци.

До момента НАП е наложил запор на 11 дружества, свързани с Цветан Василев - БТК, "Дунарит", "НУРТС", "Бромак", "Фина-Ц", ТЦ-ИМЕ и др. Данъчните взимат превантивни мерки, след като стана ясно, че белгиецът с руски паспорт Пиер Луврие ще придобие за 1 евро стратегически компании на банкера.

Преди седмица Комисията за защита на конкуренцията започна проверка на сделките и поиска документи от въпросните дружества, включително от TV7, ГАРБ и хотелската верига "Сана спейс".


Още по темата: общо новини по темата: 197
30.01.2024 »
22.01.2024 »
05.07.2023 »
24.04.2023 »
20.04.2023 »
20.04.2023 »
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
За неговата пазарна ниша за банката след време ще се пише в учебниците за бъдещите финансисти! Да вземаш фалирали производства, след преструктуриране с финансиране от банката да ги направиш печеливши и да осигуриш стотици работни места! Какво по-хубаво от това за нашата България! Цветан Василев е създал нещо. Сега да попитам тези "болшевики", които му кроят шапката тук в България, какво са създали те? Лафка на Дебелянчо? Хотелите на Цветелина? Далаверите на ДПС-то ли? Пиша "болшевики", защото нито един от така набедените олигарси нищо не е създал! Нищо! Като болшевиките комунисти само грабеха и разделяха помежду си награбеното. Награбеното от всичко това, което е създадено с труда на нашите майки и бащи! И сега ще грабят хотелите уж в полза на държавата, сетне те ще станат собственост на някои от "болшевиките". Това е толкова прозрачно и ужасно!
+8
 
 
Фенчетата на Локо-то не устояват на изкушението да напишат някой и друг жлъчен коментар под която и да е статия за Цецо Василев. Основният проблем е, че личността на този човек не се изчерпва със "собственик на Ботев" (вече бивш), той беше, всъщност продължава да е, още много други неща: страхотен икономист, всепризнат финансист, банкер и пр. Така че, когато прочетете една книжка от сферата на икономиката и придобиете поне 1/1000 от знанията и уменията на г-н Василев - тогава плюйте срещу него... А що се отнася до "случая Цветан Василев" - нещата са толкова прозрачни, че, както пише Драган, "И на малките деца вече се изясни, че всичко е нагласено...". Успех Г-н Василев!
+3
 
 
Пълни глупости! Цецо, дай ги на съд и да ги почваме бандитите!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
За пръв път от 25 години някой се опълчва пряко срещу турско-комунистическия тумор, който не спря да ограбва българския народ вече четвърт век. Същия този турско-комунистически тумор, който изгони младите, утрои циганите и обрече на глад пенсионерите. В момента един човек, Цветан Василев, има смелостта да се опълчи срещу този тумор и пак се намират ОЛИГОФРЕНИ, които да го наричат крадец и измамник. Вие, ОЛИГОФРЕНИ, за съжаление сте мнозинство и точно ЗАРАДИ ВАС този турско-комунистически тумор все още съществува и КРАДЕ ОТ ВАС всеки Божи ден!!! Не Цветан Василев! Забелязвам, че повечето обиждащи го са фенове на циганския отбор от задния двор на Аграрния. Същите тия, които гласуваха под строй за Тиквата, правеха под строй фермерски протести на магистралата, от турската партия дпс лично им благодариха с писма, а неотдавна дори и личния хотел на ахмет доган им стана и спонсор даже!!! Същите тия, които допреди 10 години се кланяха до земята на един ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК Жоро Илиев. Осъден за изнасилване и грабежи, доказана мутра, наркотрафикант, сводник.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.04.2015 г.
+6
 
 
Не, няма друга държава като нашата! Да впрегне целия си репресивен апарат за каузата на шепа далавераджии и крадци. И то - на една българска банка! Затова г-н Василев - завеждай дела и хич да не ти пука. Дебелянчо онзи ден май нищо не можа да отговори на фактите в твоето интервю. Тепърва ще има шоу, като се намесят европейските съдебни органи. Ще има разпити на замесени държавни лица и завераджийте! Борба му е майката, г-н Василев! Борба за доказване на истината, а не това което се тиражира в угодните на властта и мафията медии.
+13
 
 
И на малките деца вече се изясни, че всичко е нагласено да ги вземе Пеевски (Доган). Прокуратура, НАП, депутати всичко е срещу него. И ще успеят, не може да се бори срещу цялата мафиотизирана държава.
на 03.04.2015 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: