Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Неделчо Матушев хвърли оставка!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:35 / 27.09.2015Коментари (0)407
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Пирин (Благоевград) Неделчо Матушев заяви специално за БТА, че е взел решение да напусне поста си след мача с Черно море, независимо от крайния изход на тази среща. Варненци спечелиха с 1:0 с ранен гол на Симеон Райков.

"Решението да си тръгна съм го взел още преди мача, защото си давам сметка, че постоянните атаки срещу мен рефлектират върху играчите и върху ръководството. Надявам се с моята оставка, която ръководството да разгледа и да се произнесе, да падне напрежението. Но не можех да си тръгна като човек, който не знае да носи отговорност и да предам хората, които управляват клуба.

Искам да обясня за моята прословута оставка, от която се вълнуваха толкова хора. Аз винаги мога да я подам и съм я подал и след мача с Левски, и по-рано - след този със Славия. Искам да да кажа на обществеността в Благоевград, че го направих след срещата със Славия, защото видях негативизма, който се натрупа още във втория мач. Прекалено рано - още 2-и кръг, и не исках да повлияе на отбора в толкова ранен етап от първенството.

Благодаря на ръководството за подкрепата, която изразиха към мене. Разговарял съм много пъти с началниците, защото виждам настроенията, които се наслагват. Но поведението на хората, които управляват този клуб трябва да бъде пример за това как се подкрепя един треньор, който се опитва да работи и да изгради отбор изключително от местни момчета.

Защото отборът игра добре и направи много хубави мачове. В някои от тях прибързаността, в други липсата на късмет, а и неумението в някои ситуации ни попречи да спечелим не само точки, но и мачове. Но явно трябва да има някаква промяна, защото не може да се продължава така.

Искам да благодаря на кмета на града Атанас Камбитов за отличните условия, които осигурява. Пожелавам му да бъде преизбран на поста, защото този град заслужава такъв отдаден градоначалник, който иска да постави и нови и трайни основи във футбола. Благодаря също така на Ивайло Благов и на Венко Попов за огромната помощ, която ми оказваха. Също така благодаря и на всички хора в щаба и им пожелавам здраве и успехи.

Надявам се, че от тук нататък нещата ще тръгнат рязко нагоре. И най-после късметът да се обърне с лице към Пирин. Пожелавам на привържениците да подкрепят отбора силно в най-трудните моменти, когато играчите се нуждаят от това. Аз знам какво е подкрепа в трудните моменти, защото съм го почувствал, когато бях начело на Локомотив (Пловдив). Затова са феновете - да бъдат зад отбора, когато е най-трудно", заяви за БТА Матушев.

Още по темата: общо новини по темата: 1
28.09.2015






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: