Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Две години хотелиерът Шарлопов живял с мисълта, че всеки ден му е последен
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:05 / 23.02.2019Коментари (0)580
©
Хотелиерът и един от най-богатите българи Стефан Шарлопов е живял с мисълта, че всеки ден може да му е последен в продължение на две години. Месеци преди да издъхне, при едно от посещенията си в болница, лекарите установили, че сърцето на милионера е много зле.

Лошите прогнози на медиците обаче бизнесменът не споделил със своята съпруга Бояна Шарлопова, за да не я тревожи. Знаел, че ако тя е наясно с диагнозата, няма да го остави на мира, докато не намали темповете и остави задълженията на заден план за сметка на здравето си, пише Ретро. И така, неглижирайки проблема, собственикът на империята "Шарлопов груп" почина от сърдечна недостатъчност в нощта на 4 срещу 5 февруари миналата година.

Часове преди смъртта си хотелиерът изпратил пророчески есемес на половинката си. "Получих го в 10 часа сутринта... Беше сякаш като за сбогуване: "Пращам ти целия позитивизъм на света. Ти си едно прекрасно жълто пиленце и си създадена да носиш любов на хората. Бъди себе си, бъди щастлива", върна се към фаталния ден вдовицата на Шарлопов - Бояна.

Предната вечер Стефан се оплакал от високо кръвно. Споделил на Бояна, че го боли главата, но взел хапче и когато налягането се нормализирало, съпрузите, успокоени, заспали. "Имахме навик да се гушкаме сутрин. Казах му "Стефче, Стефче...", сложих глава на рамото му и усетих студенина, която няма да забравя никога. Едва се събрах, не си спомням как се обадих на шофьора, как станах и направих закуска на децата. Той беше целият ми свят. Липсва ми най-много в моментите, в които се смеехме като деца, ей така, без причина, без нищо", споделя още овдовялата жена.

След смъртта на Шарлопов тя и най-голямата му дъщеря Ева поеха управлението на империята. Бояна не крие, че е имала възможност да продаде бизнеса на съпруга си, но не го е сторила. Двете дами успешно надграждат постигнатото от Стефан - миналата година те реновираха и разшириха някои от хотелите му.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Първа лига сезон 2023/24
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: