Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Много неприятности за една зодия днес, неочаквани поврати на съдбата за друга
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:07 / 20.02.2019Коментари (0)859
©
Хороскоп за днес, 20 февруари:

Овен

В любовта и брака си може да сте малко лекомислени. Отношенията с любимия ви човек са дружески, но им липсва острота. В семейството си Овните могат да бъдат изключително капризни. Ако желанията им не се изпълняват незабавно, те просто кипят от възмущение. Вероятни са общувания с чужденци, командировки и пътешествия. Възможно е днес да ви се наложи да пожертвате относително голяма сума.

Телец

Притежавайки редкия дар да завързвате познанства, можете изкусно да поддържате разговора както насаме с любимия човек, така и в компания. Благоприятно време за преместване и за начало на ремонт. Много Телци предпочитат завършването на работата или домашните дейности и едва след това да разпуснат. Възможно е битовите проблеми да "изядат“ лъвския пай от бюджета ви.

Близнаци

В любовните отношения са ви свойствени деликатността на чувствата, поетично въображение и предчувствие на това, което трябва да се случи. В семейството си може да се държите рязко, понякога диктаторски при общуването с хората и да полагате усилия, за да доминирате над околните. Нужна ви е почивка в усамотение с любимия човек. Възможно е мошенически да ви лишат от пари, дължащи се на завещание и известно време да ви е трудно с финансите.

Рак

Готови сте да подарите на обекта на своята любов всичко най-хубаво, да го обкръжите с красота и комфорт. Взимайки важни решения за семейния живот, ги обмисляйте старателно и не би било зле да се посъветвате с някого. Сполучливо време за пътешествия, общуване с чужденци и занимания с изкуство. Може у вас да възникне желанието да се занимавате с благотворителност.

Лъв

Днес е възможна непреминаваща любовна тъга. Склонни сте подсъзнателно да създавате в ежедневието си остри, драматични ситуации, в които ви се налага да играете главна роля. Днес сте обхванати от желанието за приключения и авантюри. Това може лесно да се види по неспокойния ви поглед и неспособността да седите на едно място. Финансовата прогноза за деня не е благоприятна.

Дева

Може да се окажете жертва на своето безразсъдство и невнимание. На възрастните хора няма да дадат покой спомените за недостойни постъпки в миналото. Трябва да се поставите на мястото на тези, които сте обидили. Благоприятни са конкурсите, спортните състезания и физическия труд. Противопоказно е участието в митинги и събрания. В края на месеца ситуацията значително се подобрява, появява се възможността добре да спечелите и в течение на следващия месец. Девите могат да възстановят финансовото си равновесие.

Везни

Запазете самообладание и сдържаност през целия ден. Събитията през този ден могат да затормозят духовния ви прогрес и да станат причина за много неприятности в момента и в бъдеще. Трябва да изхвърлите от главата си всички мисли за работа и да се принудите за известно време да забравите за личните си проблеми. Почувствайте се свободни. Трябва да избягвате рискованите и спекулативни сделки, засягащи интересите на другите.

Скорпион

Горещата ви любов лесно може да се трансформира в изгаряща ненавист. Гледайте в бъдещето, но ценете и настоящето в живота си. Възможни са плодотворни срещи, самореализация, успех и признание. Не се скъпете в благодарностите към своите покровители. Възможни са изблици на негодувание и агресия. Възможно е да отделите повече внимание на финансовите си дела.

Стрелец

Днес търсите идеалния партньор. В състояние на влюбеност може да гледате на света през розови очила, което да доведе до непредпазливост при познанствата. Не спорете с близките си, не ги упреквайте за постъпките им. Разположението на звездите е неблагоприятно за почивка. Събитията от деня изискват бързи реакции и предизвикват безпокойство. Не трябва да се бавите с взимането на спешни мерки за спасяването на бюджета.

Козирог

Най-важно за вас е общуването не в голяма компания, а тет-а-тет. Грижите от деня постоянно напомнят за себе си, подтиквайки ви към необмислени действия, към изясняване на взаимоотношенията ви с околните, към конфликти в семейството. Сведете до минимум домашните си задължения. Ориентирайте се в своите чувства, мисли и постъпки, тъй като трябва да сте готови за всякакви събития и дори неочаквани поврати на съдбата. Днес са възможни финансови загуби.

Водолей

Вероятни са нови познанства или възобновяването на стари любовни връзки. През първата половина на деня суетенето или дребни задължения може да забавят до известна степен проявяването на позитивни тенденции в семейството ви. Благоприятен период за разширяване на общуването, планирането на нова дейност, размисъла за изминатия път, за отдих и развлечение. С времето може да си позволите много от това, за което днес мечтаете, но за това трябва да започнете активно да действате.

Риби

Денят бележи усилена творческа и сексуална активност. Рибите могат да убедят всеки във всичко и затова е възможно решението на важни въпроси за бъдещето. Много Риби са весели, общителни и леко се поддават на общото настроение в обществото. Предоставя ви се възможност за пълноценен отдих. Вие можете да се приспособите към всякакъв начин на живот и не трябва да изпитвате големи материални трудности.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: