Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ромина и Дарко Тасевски са главни герои в новия клип на Мери Бойс Бенд
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:24 / 19.02.2019Коментари (0)683
©
Наскоро Мери Бойс Бенд отпразнува 24-тия си рожден ден с концерт. На живо прозвучаха любими песни от албумите "Непознати улици“, "Само за теб“, "Дългият път към дома“ и новия "Щастливи дни“. Мери и Миро представиха и романтична акустична част, а специална изненада за публиката бе премиерата на новия сингъл "До края на света“, който е дует между двамата.

Режисьори на видеото на "До края на света“ са друга семейна двойка – Стефка Николова и Васил Стефанов, а главни герои в него са цялата фамилия Тасевски – семейството на Мис България 2010 Ромина Андонова (днес Тасевска) и футболиста на "Славия“ Дарко Тасевски.

"Първото нещо, което ми хрумна, когато гледах клипа на "До края на света“, беше една перифраза на Христо Фотев: Не е измислица любовта и щастието съществува… И се разплаках. Точно така си го представях! Това видео казва всичко, което имам да кажа днес. В съвременния свят, в който родител 1 или родител 2 в скоро време сигурно ще са заменени от роботи, ние разказваме една вълшебна, но и реална история за любовта, и за това как изглежда тя. Докъде стигнахме?! Хората масово като че ли започнаха да забравят нормалните неща от живота, забравят колко щастливи са, когато са заедно, когато всичко е споделено, когато я има любовта… Благодарна съм на семейство Тасевски, че ни по
казват красивата алтернатива! Те заснеха и споделиха моменти от живота си с нас – истински, неподправени, човешки моменти… Прекрасни са! Познавам Ромина още от времето, когато стана Мис България през 2010 г. Възхищавам се на това момиче през всички тези години. Как самоотвержено следва съпруга си Дарко във всички страни, където той играе футбол, а в същото време учи в Софийския университет и прекосява планетата за изпити, как създадоха, грижат се и възпитават заедно три чудесни деца, как, като че ли с лекота, се случва всичко помежду им… Има ли я любовта, за нея си струва всичко това, заради нея си струва да стигнеш до края на света.“ - споделя Мери.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: