Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Четири зодии имат невероятен късмет днес: Върви им на пари
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:03 / 20.01.2019Коментари (0)743
©
Овен

Имате късмета да изпълните свое отдавнашно желание, свързано с покупка. Но само една! Пазете се от риска да се впуснете в неразумно пазаруване, което няма да ви донесе очакваното удоволствие.

Телец

Само малките деца се сърдят, а при вас сега е време за компромиси. Ако все пак душевният протест е прекалено голям, просто си го признайте. Насила хубост не става.

Близнаци

Очаква ви приятна новина, идваща от миналото, но свързана с бъдещето. Изживейте момента и не бързайте да го споделяте. После, когато се успокоите може да се похвалите.

Рак

Очаква ви прекрасен ден, стига да не прекалявате с изискванията и желанията си. Давайте го по-скромно и умерено и още много дълго време този ден ще е един от най-приятните ви.

Лъв

Днес още сутринта облечете нещо по-специално. Съществува голяма вероятност да срещнете някого, в чиито очи със сигурност ще искате да изглеждате добре. И се усмихвайте!

Дева

Днес е много важно това, което ще направите, защото то ще се помни дълго. Всички ще ви се възхищават и ще има защо. Само не се опитвайте да злоупотребявате с късмета си.

Везни

Днес ще сте много продуктивни във всичко, с което се захванете. Възползвайте се максимално от този благоприятен ден и ще пожънете добри успехи. В никакъв случай не се отдавайте на мързела.

Скорпион

Това е ден, в който да помислите дали наистина знаете какво искате, защото не може да искате всичко и веднага. Проявете малко скромност и не докарвайте околните до ужас с непрестанни претенции.

Стрелец

Очаква ви интересен ден, в който нищо няма да е така, както сте си го представяли и това ще е за добро. Насладете се изцяло на деня, защото рядко се случва да има такива моменти.

Козирог

Ще се наложи да преглътнете някои безсмислени разговори, които ще трябва да поддържате от учтивост. Няма да върви да си мълчите, но все някак ще го преживеете.

Водолей

През този ден потърсете сътрудничество. Няма да можете да се справите сами във финансово отношение. Ако трябва, дори помислете за заем, но от приятели.

Риби

Тази събота ще е изпълнена с много романтика, но само ако вие самите позволите. Отпуснете сърцето си и забравете страховете. Всичко добро тепърва предстои.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: