Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Векилска бяга в Брюксел заради раздялата с Калин Врачански, водещата се срина след връзката
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:42 / 17.01.2019Коментари (0)2621
©
Мариана Векилска емигрира в Брюксел след жестоката любовна драма, която преживя с актьора Калин Врачански. Тв водещата изпаднала в тежка депресия след авантюрата с красавеца от родното кино и театър и сломена от фиаското, окончателно решила да напусне страната, разкриват нейни близки. В края на миналата година Векилска изненадващо оповести, че от януари ще работи в белгийската столица. Тя ще е част от преговорен екип към европейска организация по въздухоплаването.

Новата позиция озадачи силно не само колегите й, но и най-добрите й приятели. Оказа се, че малцина са били посветени в намерението й да смени рязко живота си, писа "Уикенд“. Мариана се явила на интервю през есента и изобщо не очаквала, че ще я одобрят. Когато й съобщили, че я наемат и трябва в най-скоро време да се установи в Брюксел, тя за един ден взела категоричното решение. Векилска веднага подала молба за напускане и вече си търси жилище в сърцето на Европа. 

"Мариана реши да напусне България след края на връзката си с Калин Врачански. Тя е с разбито сърце заради него – очакваше истински отношения, а той я заряза след по-малко от 5 месеца. Явно е била поредната му бройка, а тя си беше внушила, че едва ли не ще станат семейство", разказват колеги на Векилска. 

След развода си със Симеон Колев, пълничката вече бивша тв водеща се втали с 25 кг и с новата си фигура се впусна в афера с актьора от "Откраднат живот". Двамата изкараха диво лято, но в един момент се оказа, че Врачански не желае да задълбочава отношенията си с нея. Без особен свян, актьорът я замени с 20 години по-млада мацка, което направо сринало чувствителната журналистка.  

"Когато се разчу, че имат отношения, а накрая Калин я заряза, тя 3 дни не излезе от дома си и се поду от плач. Сигурно тогава е решила, че трябва да започне живота си наново и да скъса с всичко тук. Без да ни каже, е отишла на интервю за работата в Брюксел", издават нейни колеги от Би Ти Ви.

След финала на връзката, унизената Векилска се отдала на стабилно похапване за лекуване на депресията си. Така 44-годишната водеща бързо върнала старото си тегло и в момента е доста едра. Тя въобще не се притеснявала от това, тъй като поначало в Европа нямат такава фиксация към теглото. А и новата й заплата от 120 000 евро на година е доста апетитна...

Още по темата: общо новини по темата: 1098
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Близки издирват Димитър Малинов
Кабинетът "Денков - Габриел"
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: