Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Голямо огорчение за една зодия днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:21 / 05.12.2018Коментари (0)1694
©
Хороскоп за днес, 5 декември:

Овен

Нараства интересът ви към далечните страни, философията и религията. Под въздействието на духовен учител е възможна промяна в усещането за света. Възможно е да се появят нови способности, които да ви натискат от вътре и да търсят реализация. Вие се нуждаете от подкрепата на приятели. Ограничете се от съблазни и изкушения. Деня ви ви обещава равновесие на чувствата, творчески подем и семеен уют.

Телец

Днес романтична среща с любимия човек може да доведе до огорчение и дори до разрив на отношенията. Но съдбата е благосклонна към вас. Не е изключено веднага ново познанство да заличи отворената сърдечна рана. Обаче звездите ви предупреждават да не храните прекалени илюзии. Новата връзка няма да е дълготрайна. Непорядъчно поведение може да доведе до скандал в най-скоро време.

Близнаци

Увеличава се потребността ви от хармонични взаимодействия с други хора. Умението ви да водите преговори ви помага в различни рекламни и предизборни кампании. Вероятно е днес да се почувствате доста натоварени в служебен план. Стари задължения и неотложни ангажименти може да ви накарат да взимате бързи решения и да пристъпите към незабавно изпълнение. Обърнете внимание на себе си. Пазете силите и нервите си.

Рак

Денят е предназначен за достигане до нови източници на енергия и разширение на кръгозора. Днес се усилва и вашата дарба да предвиждате. Вероятно е да успеете да повишите материалното си състояние до известна степен. Периодът е благоприятен за планиране във всички сфери на живота, за нови познанства и срещи от личен и делови характер.

Лъв

Денят може да доведе до приятни задължения, свързани с придобивки или организация на празник. Дете, родено днес, има благосклонна съдба. През този ден вие имате възможност да разрешите повечето от служебните си проблеми, натрупани през годината. Днес се чувствате стопани на съдбата си.

Дева

Умението да следвате традицията и да отстоявате на превратностите на съдбата може да изиграе голяма роля за хармоничността на колегиалните отношения. Но отложени дела или спешни задачи изискват незабавно решение. Пазете силите си и помнете, че някога е нужно да дадеш, за да получиш двойно. Търсете компромисни решения.

Везни

Денят може да ви завърти в кръговрата на служебни и обществени задължения. Отложени дела и стари обещания ви карат да взимате бързи решения. Звездите ви съветват да не се противопоставяте на околните. В противен случай може да се наложи да си изяснявате отношенията и неминуемо да се забъркате в скандал. Пазете си нервите и силите. 

Скорпион

Вие прекрасно знаете как да се отнасяте с материалните и парични ресурси, така че тяхното количество да нараства. Успехът ви съпътства в печеленето на пари. В главата ви идват нови идеи за които другите не са и сънували. Не бързайте да се освободите от тежестта на поети задължения.

Стрелец

Днес се чувствате добре във физически и морален план. Този ден обещава рязко да измени вашия начин на живот. Пригответе се от по-рано за сериозен обрат в съдбата си. През този ден може да се окажете в центъра на романтично приключение и да станете обект на дълбоки и изпепеляващи чувства от страна на личност от противоположния пол.

Козирог

Днес вашите отношения с околните са хармонични. Това ви кара да се чувствате удовлетворени. Вероятно е да се наложи да решавате служебни проблеми, свързани с наближаващите празници. Главното днес пред вас е да съумеете да запазите вътрешното си равновесие. Бъдете уверени в собствените си сили.

Водолей

Може да посветите този ден на устройване на служебния си живот. Важна роля в това играе фирмената традиция и хармоничните отношения. Отложени ангажименти изискват бързо решаване. Звездите ви съветват да бъдете активни. В противен случай може да станете обект на нападки. 

Риби

Нараства честолюбието ви и желанието да постигнете успех в обществото. Днес си постявяте мащабни, даже глобални цели. Благодарение на оптимизма си и способността да вдъхновявате и направлявате другите хора, шансовете ви за успех са големи. Бъдете внимателни и задръжте емоциите си в обичайното русло.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: