Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Видеозапис от мача Нефтохимик - Пирин ще доказва кой крив, кой прав
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:42 / 03.12.2018Коментари (1)1684
©
Бургаската полиция разкри подробности за инцидента, възникнал на мача между юношите на Нефтохимик и Пирин Благоевград, за който Burgas24.bg съобщи по-рано.

Във връзка с публикации, свързани с масово сбиване, възникнало по време на вчерашния футболния мач между юношеските отбори на Пирин – Благоевград и Нефтохимик Бургас, проведен на стадиона в Българово и охраняван от двама частни охранители, Ви информираме, се касае за спречкване между младежи от двата противникови отбора, в резултат на което няколко футболисти получили леки наранявания.

Непосредствено след получаване на сигнала за инцидента, към стадиона в Българово се отправили полицейски служители, които не констатирали нарушаване на обществения ред. Въпреки това ескортирали автобуса на младежкия отбор на Пирин Благоевград до оттеглянето му от Българово.

Извършен е оглед на съблекалните, ползвани от младежите на благоевградския отбор, като нанасяне на значителни материални щети не е констатирано. Установените материални щети са описани и ще се остойностят.

До момента в ОДМВР – Бургас или във Второ Районно управление – Бургас, на чиято територия се намира стадиона в Българово, не са получавани официални сигнали от нито един от двата футболни отбора за осъществен побой или обществени безредици. Въпреки това участвалите в инцидента и свидетелите-очевидци ще бъдат издирени и разпитани от полицейските служители. Предстои и вземането на видеозапис от футболната среща с цел изясняване на обективната истина.
Още по темата: общо новини по темата: 13
17.09.2019
07.12.2018
24.10.2018
02.09.2018
23.08.2018
09.08.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 04.12.2018 г.
0
 
 
мекерета малки срамят целия град не е минал мач на първия отбор без да има проблеми,тези ите ако не всеки през мач проблеми ...докога бе госпожици розови...всичките пари пак при тях отиват за скапаното отборче което досега не само не е показало игра ами 5 пъти се преобразува от един отбор в друг само и само да заграби всички пари на града за спорт.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: