Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ужасен вторник за една зодия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:36 / 27.11.2018Коментари (0)2220
©
Хороскоп за днес, 27 ноември:

Овен

Денят е свързан с изострена чувствителност, дарба за пророчество и интуиция. Без особен труд ви се отдава да отделите същественото от заблудите. Ако искате да намерите покой, трябва за малко да се усамотите. Периодът е добър за любими занимания, за които не сте имали време отдавна. Полезно е да намерите повече време за общуване с културата. Вероятни са вещи сънища.

Телец

Вероятно е днес да станете обект на изключително силно странично влияние. То може да ви попречи много по пътя към успеха. Стремежът ви на всяка цена да постигнете заветните си цели може да ви накара да използвате забранени прийоми или да прибегнете до лъжа. Това може да се отрази много лошо на авторитета ви и да доведе до сигурен конфликт с околните.

Близнаци

Днес е ден, който трябва да премине под знака на въздържаността. Има голяма вероятност да се скарате с някого. Несъгласията ви са на основа вашето място в йерархията и нежеланието ви да приемете съществуващото статукво. По този начин вие може да настроите и колегите си против себе си. Усилията ви да противостоите на всички може да ви поизнерви. Шопинг терапията е добър начин за разпускане.

Рак

Днес са ви интересни само тези взаимоотношения, които могат да ви донесат някаква изгода. Психологическия климат в службата ви зависи в голяма степен и от от вас. Това налага да проявите отговорно поведение. Контролирайте своите думи и постъпки. Мнозина от вас изпитват мимолетно блаженство, което скоро може да е заменено от дълбоко разочарование.

Лъв

Не се страхувате да оставате сами и умеете да се наслаждавате на собствената си скромна компания. Вие можете в нужния момент да заставите своя социален статус да работи за вас и да ви донесе добри дивиденти. Спокойната работа, рационалното хранене и разходките на открито ви помагат да поддържате висок своя дух.

Дева

Прекалената ви разсъдителност и дисциплинираност могат да създадат психологическо напрежение и да станат причина хората около вас да се раздразнят. Завишените ви претенции към колеги могат да доведат до пълен разрив на взаимоотношенията. Бъдете внимателни и към своите любими. Внимавайте при пресичането на улици и шофиране.

Везни

Новите идеи могат да се окажат измамни и да провалят традиционните ви планове. Възможно е да претърпите поражение и активните действия няма да ви донесат резултати. Трябва да сте готови на промени, за да не загубите позициите си. Пристъпете към тях смело, дори околните да са против и да не са прекалено на ясно, какво точно възнамерявате да предприемете. Не чакайте подкрепа от тях.

Скорпион

Денят е благоприятен за сделки, учение и оформяне на документи. Звездите ви съветват да не премисляте много, ако се налага да приемете ново предложение. Днес съвместната работа ви носи добри приходи. Всичко, което се случва ви е от полза, макар да не изглежда така на пръв поглед. Скоро може да оцените колко е благосклонна към вас съдбата.

Стрелец

Без особено усилие през днешния ден ви се отдава да осъществите множество изгодни задачи. Препоръчва ви се да не премисляте много при реализирането на изгодни предложения. Звездите ви предричат успехи, дори и в рискованите мероприятия. В същото време не трябва да се главозамайвате и да забравяте за онези, които са ви помагали. Може би е дошло време да си връщате дълговете.

Козирог

Денят не е подходящ за служебни пътувания и срещи. Вероятно е изстиване на колегиалните отношения. Повишени изисквания към околните от ваша страна могат да доведат почти до разрив в отношенията. Философското отношение към живота ви дава възможност да погледнете по друг начин на някои житейски ситуации, които могат да възникнат.

Водолей

За вашето поведение днес са от значение колегиалните отношения. Ако не се подадете на емоциите в тях, денят може да ви донесе положителни преживявания и резултати. Заради постоянното ви двоумение пред пестенето и харченето, днес може да направите непредвидени разходи. Планетите днес ви съветват да се заемете със спорт. Това повишава самочувствието ви и се отразява на външния ви вид. А добрия външен вид винаги е от значение.

Риби

Като цяло този ден се очаква да е интересен. Вероятно може да го запомните с разрешаване на личен проблем, който е терзаел съзнанието ви дълго време. Периодът е благоприятен за нови делови познанства. Не е изключено влиятелни хора да обърнат внимание на вашата работоспособност, качества и делова активност. Възползвайте се от този шанс и потърсете подкрепа.Днес следете за знаците на съдбата и ги тълкувайте правилно.

Още по темата: общо новини по темата: 556
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/93 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: