Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия ще се забърка в кавги и неприятности днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:00 / 21.11.2018Коментари (0)900
©
Хороскоп за днес, 21 ноември:

Овен

Денят е благоприятен за творчество, учение и приобщаване към прекрасното. Периодът е особено благоприятен за представителите на творческите професии. Вероятни са успешни срещи, самореализация и признание. За хората от другите професии активността до някъде компенсира бледите преживявания от преминалите дни.

Телец

Нарастват материалните ви апетити. Това води до претенции на началството към вас. Възможно е да имате проблеми в отношенията си с интимния партньор или с представител на противоположния пол, от когото зависите по някакъв начин. Макар и да не си признавате, точно в този момент вие се нуждаете от съвет. Потърсете го от приятели и близки.

Близнаци

За да сте днес на ниво и да постигнете успех в набелязаните задачи, добре е предварително да определите границите си на действие и да не се отвличате от дреболии. Не е изключено неочаквана и екстравагантна постъпка да ви помогне изненадващо за постигане на поставените цели. Днес са благоприятни всички покупки, освен на бижута.

Рак

Благоприятен ден, който открива нови перспективи. Може да се наложи да коригирате плановете си и да повишите изискванията към себе си. Не се отказвайте от помощта на приятели и колеги. Дейността ви може да предизвика интереса и съдействието на влиятелни личности. Това ви насърчава. През втората половина на деня са вероятни новини, свързани с близки хора. Откликнете на техните нужди.

Лъв

Времето прекрасно подхожда за осъзнаване на собствените скрити възможности, таланти и на това, как на практика да се научите да използвате присъщите на вашата личност качества. Ако имате съмнения за правилността на постъпките си или в оценките на близките ви, не се измъчвайте с прекалено задълбочени размишления, а се доверете на интуицията си. Вашето предчувствие може да бъде вярно, защото звездите притежават тънкото усещане за всичко ставащо.

Дева

Възможен е делови разговор с началството в работата. Това може да настрои някои колеги срещу вас. Трябва да проявите отговорност за действията си и да бъдете по-организирани във всичко. Възможно е да се забъркате в леки кавги, макар за това да няма никаква основателна причина. Днес е добре да проявявате мъдрост и да бъдете благодетелни и милосърдни спрямо околните.

Везни

Ден, който преминава под знака на отстояването на вътрешната свобода, придобивките и призивите към нещо. Емоционалната гъвкавост и такт трябва днес да бъдат ваши помощници във всички контакти. Вие притежавате завидна работоспособност. Тя удивлява околните. Възможно е да ви се наложи да подготвите бъдещите си планове. Вашата енергия се отразява положително на резултатите от работата ви.

Скорпион

Благоприятен ден за жените от знака. Тяхното обаяние нараства. Това им позволява да завържат някой делови познанства. Не е изключено при тях да се появи някой високопоставен покровител. При мъжете от зодията са вероятни проблеми в личния живот. Въпреки препятствията по пътя ви, постарайте се да запазите спокойствие. Като цяло ви очаква добър ден. Решавате някои служебни проблеми.

Стрелец

Независимо от ставащото около вас, днес вие се усещате на висота в отношенията си с околните. Възможно е да получите делово предложение. Имате шанс да завършите започната по-рано работа с успех. Вашето обаяние днес привлича околните. За да удържите успешния си ход напред, е добре да маркирате границите на своята дейност. Това ви помага в бъдеще да не разбивате на части своите планове.

Козирог

Необходимо е решително да вървите към поставената цел, като проявите воля и готовност да се справите с резки промени. Животът днес е борба, но трябва да съумеете да поставите емоциите си под контрол. Не е изключено да се подведете по измамни обещания. Вероятни са разногласия с колегите и началството.

Водолей

Днес се чувствате на върха във всички отношения. Възможно е да получите примамливо предложение или да завършите успешно започната работа. За целта е необходимо да определите границите си на действие. Не се отвличайте от дреболии. Сдържайте се да правите излишни разходи. Денят не е благоприятен за покупки. Обърнете внимание на най-близките си хора, те имат нужда от вашата любов и внимание.

Риби

Благоприятен ден, който открива нови перспективи и опорни точки за новите ви планове. Възможно е да постигнете нови позиции в обществото и да намерите нови източници на приходи. Не се отказвайте от помощта на приятели и влиятелни хора. Не се стеснявайте да търсите техния съвет и да помолите за тяхната помощ. Вашето желание и амбиции да свършите всичко набелязано може да ви доведе до преумора, затова намерете време за релаксация и приятно разтоварване.

Още по темата: общо новини по темата: 556
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/93 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Близки издирват Димитър Малинов
Кабинетът "Денков - Габриел"
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: