Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Сексуална гавра с 15-годишна в Благоевград, животът й се обърна завинаги
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:29 / 09.11.2018Коментари (0)1020
©
Архивна снимка
Районна прокуратура – Благоевград е внесла обвинителен акт срещу Я.Т. (на 46 години) за извършени от него престъпления – изнасилване, блудствени действия и създаване на порнографски материал с участие на непълнолетно момиче, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София. Обвиняемият Я.Т. и пострадалото петнадесетгодишно момиче – В., се познавали от около девет години покрай приятелските отношения между семействата им.

Освен това тя била в дружески отношения с по-голямата му дъщеря, с която се познавали от малки. Майките им също били в приятелски отношения, като момичетата оставали да преспиват в къщата на едната или на другата. От 20.03.2018 г. обвиняемият Т. позвънил няколко пъти по телефона на В., като искал от нея да се срещнат под предлог да поговорят и да получи информация за поведението на дъщеря си и жена си. Момичето му отказвало. Обажданията му станали все по-чести и настоятелни, като В. решила да се отбие до адреса, на който живеело приятелското семейство, както и да вземе свои дрехи, които по-рано била оставила у тях.

Около 14 ч. на 23.03.2018 г. тя отишла в жилището, където се намирал само обвиняемият Я.Т., който пиел ракия. Първоначално мъжът я разпитвал за жена си и дъщеря си. Впоследствие обаче той се приближил и започнал да я прегръща, опипва и целува. Момичето се отдръпнало и направило опит да се съпротивлява и да го отблъсне. Обвиняемият я бутнал към едно от леглата, свалил дънките й и я ударил по лицето, след което осъществил насилствен полов акт и блудствени действия с петнадесетгодишно момиче.

Освен това Я.Т. заснел на мобилен телефон три видеоклипа, съдържащи реални блудствени действия и съвкупление с участието на пострадалата. Мъжът я заплашил, че ако разкаже за случилото се на майка си или на жена му, щял да ги публикува в социална мрежа Фейсбук. По време на извършваните от Т. престъпни деяния, продължили около два часа, той нанесъл множество удари по различни части на тялото и лицето на детето, дърпал го за косата, заплашвал го с нож и словесно. Същият ден, след като се прибрала вкъщи разплакана, В. споделила на майка си за случилото и бил подаден сигнал в Районното управление в Благоевград. От м. март 2018 г. обвиняемият Я.Т. е с мярка за неотклонение "задържане под стража“. Предстои насрочване на разпоредително заседание по делото.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: