Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Волен контра на Валери Симеонов: Защо никой не закача братя Диневи?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:29 / 14.08.2018Коментари (6)1059
© Blagoevgrad24.bg
При братя Диневи не стъпва нито РЗИ, нито МВР, нито такива с маски, които да плашат хората. Там почиват членове на правителството. В "Планет" дъни музика цяла нощ, но никой не ги затваря. Това обяви в Бургас Волен Сидеров, който направи опит за среща с началника на РЗИ-Бургас след щурм на сградата на институцията, предаде репортер на Burgas24.bg.

Шефът на здравната инспекция обаче бе служебно ангажиран и не бе в сградата. Да отговори на питанията на Сидеров дойде директорът на дирекция Обществено здраве в РЗИ д-р Мариана Кофинова. Поради големия обем въпроси и за да бъде всичко с конкретност Сидеров склони да чака отговор в писмен вид.  

Сидеров бе категоричен, че има определени заведения за които се следи зорко за нарушения, други пък са умишлено пропускани. РЗИ и МВР бивали използвани като шпицкоманди срещу определени заведения, които са с постоянни проверки. "Всеки ден пристига полиция, с маски, тежко въоръжена като при терористична операция, проверяват клиентите – деца, младежи, девойки, които отиват да се забавляват. Проверяват се лични карти и автомобили. Всичко това убива една част от туристическия бизнес. Други олигарси не биват пипани с пръст", категоричен е Сидеров, намеквайки за Свети Влас и Братя Диневи.  

Припомняме, че вчера вицепремиерът по икономическата и демографската политика Валери Симеонов  обяви, че култовият "Какао Бийч“ в Слънчев бряг и бар "Хедон“ край Созопол са затворени за неопределен период от време. Причината е, която Симеонов изтъкна е, че двете култови заведения многократно са нарушавали издадените предписания на РЗИ.

Още вижте в нашето видео!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Реално табелата за начало на Бургас в края на АМ "Тракия" трябва да се замени с "Частна собственост! Спазвайте нашите правила, а не тези в България!"
Aнонимен
на 15.08.2018 г.
+3
 
 
Който плаща той поръчва музиката. Която не е най-сериозния проблем. Има хотели в защитената територия, на български и руски мутри. Всеки ден намират различни боклуци в "морето". Навсякъде продават наркотици. Няма лекари. Всеки концесионер е феодал, всичко е заградено, свободни плажове вече няма. Персонала са роби и тн. и т. н.. Всичкото е оправено само музиката остана.
+3
 
 
Той бил изпратил правителството да управлява. Пълен смешник! Да си беше останал да си гледа детето. Явно обаче, олигарсите са му се раззвъняли и сега трябва да си заработи парите.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Нова серия протести в подкрепа на "Мини Марица Изток" блокират АМ "Тракия"
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: