Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Семейството на убития доцент в шок: Изкараха го секс маниак! А момата?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:00 / 04.07.2018Коментари (11)1209
©
Николай Нейков
Съпругата на пребития до смърт доц. Стефан Нейков от Пловдив, дъщеря му и синът му са потресени от версията, която обявиха разследващите - че той е искал секс и пари от студентка, за да й помогне да завърши магистратурата си в местен университет. В понеделник 70-годишният човек издъхна след жесток побой от мъжа на въпросната студентка. "Стефан беше пенсионер от 6 г. и оттогава не преподава. Защо прокуратурата се доверява на показанията на убиеца и жена му и ги тиражира в медиите. Изля се помия върху името на един уважаван учен, очерниха паметта му", каза пред "24 часа" съпругата му Ирена.

Синът Николай Нейков, който е главен асистент в Института по растителни генетични ресурси в Садово, е шокиран. "Изкараха баща ми едва ли не сексуален маниак. А той бе признат специалист и добър човек. Помагаше на всички", посочи Нейков. 33-годишният учен недоумява защо студентката не е задържана, а е разпитана само като свидетел. "Не е ли и тя съучастник, след като е хвърлила бухалката край Марица?", попита той. Семейството все още не получило от Съдебна медицина трупа на доц. Нейков и по тази причина не е организирало погребението му.

Още по темата: общо новини по темата: 8
26.07.2021 »
05.07.2018 »
05.07.2018 »
05.07.2018 »
05.07.2018 »
04.07.2018 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Момата дали ако е искала секс щеше да се стигне до това?Я се замислете.Доцента искал секс...Тя ако е съгласна що ще казва на мъжа си ?Щеше да му даде на доцента,да си продължи "образованието" след,като е отдала дължимото и мъжа и щеше да има рога без да знае.Нито е първия нито последния случай.Тук или има намесени пари...или щом са отишли двамата се е говорили за пари,но доцента е намекнал ,че е чукал момата преди време и на мъжа и са му избили чивиите.Със сигурност и той е чикименто щом е отишъл с бухалка,но едва ли е мислил да го убива.Версията за сплашване е достоверна,но понякога и един удар на кофти място може да те убие.Просто мъртвия не може да е свидетел,а двойката може да си съчинява мотива.Разбира се,че изнудване за пари не може да е причина да го убият ,но виж засягане на чест може да е по "оправдателна" за действията на глупака.Интересно само ,защо ако наричате девойката "к***а" и тем подобни,не се замислите..една такава мома що ще казва на половинката си за това? Каква е била през 2005 е друг въпрос.Тогава е била на 19.Доцента на 57.Може да са имали авантюра,може да е било всичко...ама след 13 г.тя е омъжена,той на 70г.пенсионер.Със сигурност е търсила контакт да разбере как може да възобнови следването си.Дали е искала по законов начин или по втория никой не може да каже.Допускам обаче ,че освен пари доцента си е позволил да поиска и нещо така.Ако е имал спомени или навик да си иска от други студентки нищо чудно блестящата му репутация в блока и семейството да е прикривала някой увлечения по тънката част.Човека е "работил" с млади хора...може да е голям учен и пак да си пада по тънката част.В края на краищата версията ИЗНУДВАНЕ е по вървежна...и по се наглася...изнудване за секс отколкото изнудване за пари!
Сподели какво ново....
на 04.07.2018 г.
+2
 
 
Кой какво е правил и е искал от студентките почти няма значени, защото тези, които са отишли да учат във ВУЗ трябва да са наясно, че отиват, за да учат, а не да си дават пут*ите за един изпит, защото ги мързи да учат... Отделно над вскичко казано до момента, искам да попитам - побоя или убиването ли е решението на тази сага с изпитите... Видя се, че с Господари на ефира изгоряха преподаватели и от други ВУЗ-ве, но на тази половинката като няма акъл, сега ще лежи и дано скоро не излезне, а даже и нея да приберат, не го казвам като защита на доцента, а като човек, който мисли, че физическата разправа не е вариант и решение !
+2
 
 
Вечната студентка ! Секс на тези години ? А ако е тъпа и не и дава изпита ?!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 04.07.2018 г.
+1
 
 
едва ли му е била първата и единствената..айде стига
+1
 
 
В България е така битият бит, е*аният е*ан, мъртвия мъртъв. Може да го изкарат, че е бил и секс символ на Пловдив
+1
 
 
А момата Обича да бара Пръчката повече отколкото да яде Хляб май май
+1
 
 
Не искам да съм груб, но едва ли тези двамата просто са решили да спрат някой на входа на града, пребили са го и са го закарали пред болницата без никаква причина, още повече случайно пребитият се оказва бивш преподавател във ВУЗ-а в който учи студентката. Твърде много съвпадения за да няма нещо нередно в цялата схема. Разбира се, че роднините ще го защитяват, какво друго им остава... но е смешно да си мислят, че народа ще повярва на "ама той беше учен, за това нямаше недостатъци", това че е бил умен и образован далеч не означава, че е светец.
+2
 
 
Явно е "помагал" доста, за да се стигне до пребиване с бухалки !
+1
 
 
Ами ако са го изнудвали за пари?
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: