Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Господата разбират от много неща, но чантите не са едно от тях
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:19 / 23.05.2018Коментари (0)3161
©
Вероятно мъжа ви може да поправи колата, пералнята или пък друга част от бялата техника в дома ви. Навярно разбира доста от автомобили, спорт, в частност футбол, политика, а ако сте с късмет, той може да се интересува и от козметика и мода. Всичко това е чудесно, но се оказва, че мъжете масово не разбират за какво са на жените дамски чанти и какво правят с тях. Ако за вас е върхово удоволствие да си закупите нови дамски чанти онлайн или пък да отидете в магазин за дамски чанти на ниски цени и да се заредите с няколко вида, то за мъжете ви това вероятно е непонятно и дори е загуба на време и пари.

След проучване направено от специалисти става ясно, че мъжете често си задават въпроси, като "за какво са ви тези дамски чанти“, "колко неща можете да съберете в тях“, както и "можеш ли да сложиш вътре и моите неща“. Силният пол не разбира разликата между несесер и дамска чанта и остава абсолютно шокиран, когато забележи, че във вашата дамска чанта има още една, по-малка. Според тях това са просто две дамски чанти.

Някой от мъжете умишлено избягват темите за дамски чанти, защото просто смятат, че те служат само и единствено за да може в тях да се носят тампони и превръзки, за онези специфични дни от месеца за всяка жена. Поради тази причина те свързват една дамска чанта с нещо неудобно и неприятно и не повдигат темата, дори да са от малкото представители на силния пол, които да забелязват новата ви дамска чанта взета онлайн.

Интересно е, че мъжете остават изненадани от това колко неща могат да съберат момичетата в една дамска чанта и от това, че винаги успяват някак да намерят всичко, което им трябва. Също така са изненадани и от това, че когато на някой му потрябва нещо, те лесно намират вътре запалка, кърпичка, ножица или какво ли не друго.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: