Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Българки мистериозно изчезват на остров Крит, хората ни там в паника
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:34 / 16.05.2018Коментари (0)3442
©
Гръцката полиция е на крак заради мистериозното изчезване на българки на остров Крит и конкретно в района на град Ретимно. От няколко дни в неизвестност е и 38-годишната Антонина Зоева, родена в Сливен. Според информация на близки, Антонина е живяла в Гърция като през април е пребивавала в Кипър, за да търси работа. След като не е успяла да се установи там се е върнала отново в Гърция и този път на остров Крит.

Антонина е имала отношения преди време със сирийски гражданин, който е декларирал в полицията нейното изчезване. През последният месец и след завръщането си от Кипър тя е живяла на остров Крит при 60-годишен гръцки гражданин. Според показанията на гърка, Антонина е поискала от същия да си събере нещата от село Хумери, в което е живяла и е поискала да я закара в град Ретимно.

Според информация на "24 часа“, в показанията на гърка има противоречия, поради което вчера дома му отново е претърсван от полицията. Същият гръцки гражданин е криминално проявен. Съден за убийство и е излежал в затвора 18 години. Освободен е скоро. Антонина е разведена от 10 години и има 16-годишна дъщеря, която не живее с нея.

Що се касае до изчезването и на бременната Деси Илиева на остров Крит и отново в град Ретимно и там издирвателните операции продължават. Близките на Деси са предприели необходимите мерки и настояват за отваряне на мобилните телефони на двамата и продължаване на операцията по издирване на българката.

Българската диаспора в Гърция е разтревожена от случващото се с българки на остров Крит, като припомняме, че това е трети инцидент със сънародничка от началото на м. май на остров Крит. Трупът на българката Александра Бижева бе намерен изхвърлен от морето на самотен плаж в град Агио Николау на остров Крит. Близките на Александра твърдят, че е инцидент.

Българите започнаха събирането на подписка до външния министър Екатерина Захариева с настояване за подкрепа и прозрачност от страна на гръцките власти в разкриването на инциденти станали с българи в Гърция. Журналистката Бойка Атанасова и председателят на дружеството на остров Крит Петър Анастасов са в постоянен контакт с близките на изчезналите и ресорните органи, извършващи разследванията.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: