Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Фестивалът "Здравей здраве" гостува в Благоевград
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:15 / 24.04.2018Коментари (0)778
©
Фестивалът "Здравей здраве“  ще бъде представен за първи път пред  жители и гости на Благоевград. На 28 и 29 април /събота и неделя/ зала "22 септември“ ще се превърне в здравен център. Дискусиите и практиките започват в 08:00 часа и всеки  заинтересован ще може да чуе и види  някои от най- интересните техники и начини за здравословния начин на живот.

"Здравей здраве“  е разделен на два компонента. Първият се състои от лекции, а вторият от практики.  През двата дни ще бъдат разгледани и практикувани  различни теми  и начини за здравословния начин  на живот и това, как да се предпазим от боледуване. 

Пред благоевградската аудитория ще бъдат обсъдени теми, като "Здрав дух в здраво тяло“, "Холистични методи за терапия в традиционната китайска медицина“, "Здравето на човека в условията на променящата се планета“, "Работа с предците и родовата карма. Медитация за свързване с рода“. Лекторите ще се погрижат да разясняват въпроси и по теми, като "Здравето на човека в условията на променящата се планета“, "Мир, любов и светлина чрез енергийни практики и здраве от природата“.

С практическите задачи ще се заемат Наталия Първанова, Славина Георгиева, Ива Петкова, Мариянка Лулчева, Величка Гошева, Цветанка Бръндева, Камен Филипов и други, които ще покажат на практика "Бебеносене с любов“, "Тай Дзи Цюан“, "Женска практика Мандала танц“, "Виняса йога“ и още много други.

Това е само част от богатата програма, която включва фестивала. Дейностите са разнообразни и по различни теми. Входът до фестивала е свободен и всеки може да посети зала "22 септември“ в Благоевград.

Фестивалът популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве, да създаде информираност и да провокира интереса на хората към здравословния начин на живот, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение.

Във фестивала участие взимат холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти,хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ свят в полза за здравето.  






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Влизането на България в Шенген
България в еврозоната
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: