Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Лекарят на Митьо Очите ще спасява хубавата Кристин
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:12 / 30.03.2018Коментари (0)1649
©
Манекенката Кристин Илиева, която пострада тежко в катастрофа, предизвикана от най-добрата й приятелка – певицата Дивна, ще успее да проходи напук на мрачните прогнози, че ще остане инвалид. 20-годишното момиче ще постъпи за лечение в реномирана частна клиника в Истанбул, след като съумее да се възстанови от първата серия операции, направени от лекарите в столичната Военна болница, пише "Уикенд“.

Краката на красавицата бяха натрошени като солети в жестоката катастрофа край село Българене, предизвикана от безразсъдното шофиране на младата певица Дивна. Поп звездата опита да изпревари с висока скорост друг автомобил в забранен участък, но загуби контрола върху колата си и се заби с нея в мантинелата край пътя. При зверския удар ламарините на предницата и страничната врата се врязаха в крайниците на спътничката на Дивна и за малко да ги отрежат. До този момент Кристин е претърпяла 3 операции във Военна болница, като преди няколко дни над 60 доброволци се отзоваха на призива на майката на манекенката да дарят кръв. Много души са последвали апела й, но изненадващо, сред тях липсвала виновницата за случилото се Дивна, която дори не се обадила след инцидента. След като Кристин се възстанови от животоспасяващите операции във Военна болница, тя ще замине за лечение в турската клиника "Джон Хопкинс“, където лекарят, направил 2 операции на несебърския мафиот Митьо Очите, ще опита да вдигне на крака и красивото момиче. Близки на Кристин разкриха, че в истанбулската клиника вече са видели рентгенови снимки от пораженията на крайниците на моделката, както и здравното досие на момичето от досегашните оперативни намеси и са се съгласили да я приемат за операция и продължително лечение.

"Именит доктор от Турция, който е оперирал Митьо Очите и още няколко българи, ще се заеме с Кристин и се надяваме тя да успее да проходи отново. Предстои й дълго лечение“, признават близки до манекенката. Възстановяването в Турция ще излезе близо 100 000 евро. Лекарите в турската болница "Джон Хопкинс“ сътвориха истинско чудо с морския мафиот Димитър Желязков – Митьо Очите, който вече се придвижва на собствен ход след няколко операции в Истанбул. Очите наистина живее втори живот, след като на 8 юни 2016 г. мутри от свитата на Божо Кравата го направиха на решето с дъжд от куршуми. Босът претърпя половин дузина операции в България и в Турция и днес е почти напълно възстановен.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: