Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (6)
Рожденичката Илиана Раева: Уважавам и обичам Нешка Робева
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:02 / 15.03.2018Коментари (2)11634
© Facebook
Истината е, че аз уважавам и обичам Нешка Робева, обяви президентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева в гостуването си на предаването "На Кафе". 

"С Нешка си имаме циклични изрази на любов и комуникация, която ние си разбираме много добре. Обществото я разбира по различен начин. Това е нещо, което се е случвало и преди. Тя си има свое мнение, аз си имам мое мнение. Тя иска аз да имам нейното мнение и обратно. Всяка си отстоява нейното мнение", каза Раева, която днес празнува рожден ден. 
 
"Тя е била мой треньор. Научила съм от нея много неща. Още от едно време имам различно виждане за нещата. Смятам, че към момента съм един добър ръководител. Имам подкрепата на всички клубове в страната. Това, че не се отказвам и се боря за начина, по който искам да се развива гимнастиката, на нея не й харесва. Там всъщност е конфликтът", заяви още президентът на федерацията по художествена гимнастика.

Раева пожела много успехи за гимнастиката през предстоящия сезон и благодари на министерството на младежта и спорта за финансовата подкрепа към федерацията по художествена гимнастика. В сряда ММС и БФХГ в лицето на министър Красен Кралев и Илиана Раева подписаха договор за Световното първенство в София в размер на 1 260 000 лева. 
 
"Пожелавам си гимнастиката да продължи да носи такава наслада на хората. Да бъде гордостта на българите по целия свят. Пожелавам си момичетата да са здрави. Има фантастична атмосфера в залата, много са мотивирани момичетата. Треньорите също са много вдъхновени", каза Илиана Раева. 
 
"Много искам момичетата да се покажат във възможно най-добрата си светлина. Ще имаме една много трудна и тежка година, защото в България ще има световно първенство. Всички го очаква с огромно нетърпение. Работим страшно много по организацията. Срещам изключителна подкрепа от всякъде, най-вече от държавата, за да се осъществи едно такова голямо събитие. Вярвам и се надявам да имаме много поводи за радост", допълни тя.
Още по темата: общо новини по темата: 37
23.02.2021
04.12.2020
14.03.2020
06.02.2020
15.10.2019
24.09.2019
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Уважението се доказва ! Не съм сигурна, че това са нейни думи !
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Германия се засили преди ЕВРО 2024 с успех и над Нидерландия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: