Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Съсед за провесеното бебе: Не можех да повярвам на очите си!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:38 / 15.03.2018Коментари (2)1300
©
12-годишно момиче провеси бебе от 8-мия етаж на блок 11 в столичния квартал "Разсадника-Коньовица" преди ден. Бебето е момиченце на 1 година и 3 месеца, а 12-годишната му кака е негова братовчедка, която гостувала на по-голямата му сестричка, пише "Телеграф". Комшия от отсрещния 12-и блок, виждайки ситуацията, грабва смартфона и снима клипче, което качва в интернет. Информацията бързо се разпространява из социалните мрежи, а от прокуратурата незабавно се сезират. На клипчето се вижда как две тийнейджърки излизат на балкона на 8-мия етаж в жилището си. Едната държи бебе, което провесва през перваза.

Невръстното рита с крачета и стъпва на перваз от дограмата на съседите от долния етаж. След това каката го изтегля с ръце на горе, отново го гушва и двете момичета, смеейки се се прибират навътре в жилището. Възрастна съседка от седмия етаж разкри, че семейството е от ромски произход. "Добри хора. Не правят проблеми във входа. Майката мисля, че работи в "Чистота", а момичето е вече девойка. Имат и бебенце", обясни жената. Друг пенсионер от входа коментира, че се е шокирал, когато клипът се завъртял в сутрешния блок на телевизиите.

"Не можех да повярвам на очите си, че това е нашия блок. Това са децата на семейство Иванови. Не им помня имената. Аз нямам фейсбук. Те сигурно за там са снимали нещо", предположи дядото. След като от Софийска районна прокуратура вчера се самосезираха, адресът е издирен от служителите на Трето РУ на МВР. Подаден е сигнал към ДАЗД. Родителите са издирени и отведени за разпит в полицията, който продължи повече от 5 часа вчера.

"Образувана е преписка по случая и е постановено извършването на незабавна проверка на Агенция за закрила на детето. Ще се анализират данните и ако има основания ще се образува досъдебно производство. Засега такива данни нямаме", обясниха от държавното обвинение. Социални работници от "Закрила на детето" ще посетят жилището. Ако се окаже, че родителите не полагат грижи за децата, ще им бъдат отнети родителските права.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
"...виждайки ситуацията, грабва смартфона и снима клипче, което качва в интернет." Значи вместо да се обади на 112 и да сигнализира органите на реда, започва да снима и да го качва във фейса. Уродливо гражданско общество сме. Ако урода, снимал клипа е потресен от видяното, аз съм потресен от неговите действия като гражданин. Обаче сигурно господинът е с претенции за качествен живот и нормална държава. Ако чете тези редове, дано си вземе поука за следващото потрисане.
+1
 
 
Децата са толкова безмозъчни понякога, че оставам без да знам какво да коментирам.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: