Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Калин Терзийски пак избухна с култови мисли, след Гришо е ред на Римската империя
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:00 / 24.11.2017Коментари (16)851
© Фейсбук
Писателят Калин Терзийски отново избухна със заядлив коментар във "Фейсбук". След като преди дни погна Гришо, сега намеси и новата Мис България, както и дори римската империя.

Ето поредния коментар на Терзийски, публикуван без редакторска намеса: 

"ЗА МИС БЪЛГАРИЯ ИЛИ ДОБРО ИЛИ... Защо ли се занимавам с това? Питам се и отговор не искам...Защо като писател не си пиша там за...? Хм, за какво СИ ПИШЕХА ТАМ писателите? Трябва да попитам във фейсбук. Там хората знаят. Българинът е много способен човек. Способен е дори да каже на писателя: Абе ти що не си пишеш там за твоите писателски тъпотии, ми си се захванал с неща, дет ги не разбираш..." д..а маа му! Пиша примерно за Григор Димитров нещо. Давам пример с Атила. Който е казал на император Валериан, че ако той си позволява да го посреща в компанията на любимия си, обожествен състезател-колесничар от Форума, тая римска империя няма да изтрае и двайсет години. Империя, в която се тачат прости колари наравно с императора - няма да трае повече от двайсет години - така рекъл Атила. И се оказал съвсем прав. Та така де. Чел съм доста неща, давам примери.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Отказвам да чета словоизлиянията на този. Разбирам, че лоша реклама няма и по този начин иска да напомни за себе си, но... понякога колкото и да се опитва човек - нещата не се получават!!! Не за нещо друго, а защото липсва ТАЛАНТ.
+4
 
 
Рим може и да е разрушен от племената от Централна и Западна Европа, но те без да искат са приели традициите, душата на най-великата империя на всички времена. И не след дълго сами започнали да градят управлението и държавите си по римски образец. Затова сега са по-добре от нас. Този факт умишлено се пропуска от това мръсно пиянде, което сигурно вече взима и някакви наркотици. Най-добре да го затворят в лудницата и там да им говори каквото си иска.
+1
 
 
Аз сега като пиша коментар, писател ли съм? За един приятел питам!
0
 
 
Маркиан е император на изток, на запад е ВАЛЕНТИАН, не Валериан. Командващ армията при Каталунските поля е Аеций, благородник
+3
 
 
Тоя да бе щракнал в чичко Гугъл и да се увери, че има доста времева разлика между Атила и Валериан. Когато Атила напада, Римска империя де юре няма, тя е разделена на Западна(още мъждука) и Източна(ама не е още истинската Византия, латинският е официален, не гръцкият, православието не е изчистено) Императорът носи доста "западно"звучащото име Маркиан. Атила яде пердах в битката при Каталунските поля през 451г. И, да, Западната Римска империя просъществувала още само и точно четвърт век, но Източната - доста по-дълго, въпреки че е била рендосвана от кого ли не(дори и от нас българите) Ама КалинЧО да вземе да попрочете нещичко на трезва глава, ще му предоставя полезни заглавия пълни с фактология
+1
 
 
Малките деца,като разберат,че и връщаш играчката след като я хвърлят на земята...с особено желание и настървление опитват пак и пак...за тях е игра,за големите...недорасъл навик :) Почти, като при алкохолозависимите комплексари!
-1
 
 
Хахаха, браво Калине, браво Терзийски! Наздраве!
+1
 
 
Да вземе да си сипе едно... ама той май изобщо не е спирал да порка :D
+7
 
 
Терзийски се хвали как е чел много неща и давал примери, ама император Валериан е живял към 200 години преди Атила. Е, може и да са се срещали, в отвъдното примерно, не знам...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: