Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Лична драма стои зад смъртта на варненския полицай?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:31 / 20.09.2017Коментари (2)452
© Blagoevgrad24.bg
Лична драма стои зад смъртта на полицая от Четвърто РУП във Варна - старши инспектор Бойко Бойчев, научи БЛИЦ от негови колеги и приятели. Те довериха пред медията, че 40-годишният служител на МВР е бил открит с огнестрелна рана в главата в местността Фичоза край морската столица. 

Окръжната прокуратура във Варна разследва смъртта на полицейски служител - старши инспектор Б.Б. от Четвърто РУ при ОД на МВР - Варна. Досъдебното производство по случая е образувано на 19 септември 2017 г., когато след 20 часа е уведомен за случая дежурен прокурор в Окръжната прокуратура във Варна. Разследването ще установява причините и обстоятелствата, при които е настъпила смъртта на полицейския инспектор. Под ръководството на дежурен прокурор от ОП - Варна, следовател от Окръжния следствен отдел е извършил незабавно оглед на местопроизшествието. Иззети са веществени доказателства. Разследващите работят по три възможни хипотези - убийство, самоубийство или нещастен случай при боравене с оръжие. Източници, свързани с разследването довериха, че зад трагедията прозира лична драма, но отказаха подробности. 

Колеги и приятели на Бойко също предпочитат по никакъв начин да не коментират. Водещата версия е самоубийство, но останалите ще бъдат категорично изчистени след като приключат всички процесуално следствени действия и излязат резултатите от назначените съдебномедицинска експертиза, техническо-съдебна, балистична, трасологична, химическа и дактилоскопна експертизи. Откритият мъртъв офицер е Бойко Бойчев - безупречен полицай, израснал в кариерата с умения, а не с връзки, споделиха пред медията негови колеги и приятели. По всяка вероятност се касае за самоубийство, научи още БЛИЦ. Всички, които го познават са в шок от трагичната новина, тъй като не са подозирали, че Бойчев може да посегне на живота си. 

Негови колеги споделиха пред репортер, че са го видели в деня преди смъртта му и по нищо не е личало да е разстроен от нещо. Във фаталният ден Бойчев излязъл от оперативка в Четвърто РУП във Варна, но не се прибрал. Близките му се обезпокоили и започнали да го издирват. По клетка на мобилния оператор прихванали телефона му и така стигнали до лобното му място - гориста местност във Фичоза. Открит е с огнестрелна рана в главата. 

Въпреки че голяма част от приятелите и колегите на Бойчев недоумяват как той би стигнал до самоубийство, повече от тях споделят, че е бил интровертен човек, който рядко споделял. В работата си бил същия - захващал и работел всеки случай без много приказки и никакво изтичане на информация. 

Той е бил полицай за пример. Отличник на полицейската школа през 2002 година. Започва като униформен полицай в Първо РУП. Нахъсан за работа, няколко години по-късно става офицер и го изместват в сектор "Криминална полиция" към дирекцията на МВР във Варна. Умен, скромен, изключително работлив и без никакви пререкания с колегите - това е всеобщото мнение за Бойко Бойчев. Както и това, че прегорял в работата. В Криминална в началото работи в групата по грабежите, а след това потенциалът му закономерно и заслужено му отрежда място в групата по убийства. През март тази година е назначен за заместник-началник на Четвърто РУП във Варна. Опелото на Бойко Бойчев ще бъде утре в 13:30 Катедралния храм във Варна. Бойко Бойчев остава две деца сираци. Бивши и настоящи колеги на Бойко Бойчев поднасят искрените си съболезнования на близките му.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 20.09.2017 г.
+1
 
 
"Водещата версия е самоубийство... Той е бил полицай за пример. Бойко Бойчев остава две деца сираци.". Ако той е за пример и всички го последват, ще останем без полиция...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: