Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нана с разтърсваща изповед: Ракът ми ще умре преди мен!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:19 / 21.07.2017Коментари (2)453
© Нова тв
"Не гледам интервютата, които давам и в които говоря за болестта си, защото винаги плача. Имам подозрение обаче, че съм успяла да помогна на много хора". Това призна Нана Гладуиш в сутрешния блок на Нова телевизия за новата си битка с рака. Водещата изненада всички с новата си прическа - късо подстригана руса коса.

"В началото не бях сигурна дали ще живея и няколко месеца, но сега съм наясно, че животът продължава и с диагнозата и има лечение. За мен сега е важно този път да мина с желанието да съм красива и да се чувствам добре. Искам хората да видят как може да се живее с рак и човек може да се радва на живота", казва още тя. 

"На всеки шест месеца си правя изследвания. Отидох в моята си болница в Тел Авив, но когато направих ядрено магнитния резонанс жената започна да ме разпитва. В един момент се обърна и ми каза "Пожелавам ви добри новини". Тогава си казах "Опа, подобно нещо не са ми казвали", но си помислих, че всичко ще е чисто. Затова с мъжа ми и детето тръгнахме към плажа, но не бях пресякла и улицата, когато ми се обадиха и ми го казаха по телефона и ми казаха, че спешно трябва а отида за две биопсии", спомня си тя. 

Нана каза, че се е чувствала много тъпо, защото малко преди това е получила показа на "ВИП Брадър", която обмисляла. Тогава тя казала на мъжа си: "Какъв ВИП Брадър. Да направят "ДЕД ("dead" от английски "мъртъв") Брадър и тогава да ме поканят". "Вторият път не е по-лесно. Химиотерапията смазва хората. За три дни отслабнах три килограма и половина", призна тя. 

Водещата уточни, че я очакват шест химиотерапии. Може да се стигне и до вазектомия, но тя не е привърженик на това. "Смея се, но този смях е през сълзи. Трудно ми беше да кажа на детето ми, което е на 8 годинки. Искам той да се забавлява и да му остане спомен, че страшните неща могат да бъдат и позитивни. Обясних му, че мама отново има рак и започва лечение. Той веднага си изтегли от интернет една книга за рака и започна да чете. Всеки трябва да знае, че това не е присъда, а диагноза и може да се лекува. Искам детето ми да знае това и да вижда в майка си пример за подражание", каза още Нана.

"Тези уроци обаче не се преподават, а се учат в движение. Ракът се бори с интелект, жертвоготовност и знания. Отчаянието е много надълбоко скрито", призна тя през сълзи. "Първият път казах, че ракът ми не е случил на човек. Днес пък казвам, че ракът ми ще умре преди мен", непреклонна е водещата. "Опитвам се всичко да обърна през призната на приятните неща", каза още Гладуиш, която благодари на всички, които я подкрепят и й даряват много любов. От своя страна тя обяви, че ще направи всичко възможно да върне подкрепата им.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: