Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Гърците вече ни броят питиетата
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:48 / 29.08.2016Коментари (8)352
©
Гърците вече ни броят питиетата. Много от хотелите в Халкидики въвеждаха ограничение до 8 водки или ракии на човек, дори да сме на база ол инклузив, пише "Телеграф". "Това важи само за високоалкохолните напитки като водка, узо, джин, уиски. Ако искаш да пиеш повече от осем чашки с вечерята например, трябва да си платиш допълнително", разказаха туристи. Има и хотели, в които забраната за 9-а чашка все още не е въведена и летовниците пият колкото си поискат. Въпреки това там барманите водят статистика кой колко е изпил и отбелязват в специални таблици консумацията на алкохол.

"Записваха си поръчаните питиета от всеки с чертички, като в каубойските барове", обясниха екскурзианти.

Туристи се оплакаха и за политиката с чадърите на плажа в курорта Неа Потидеа в Халкидики. Там а резервираш сянка на пясъка, трябва да платиш минимум 3,5 евро консумация от бара. Цената е на човек, което означава, че за един чадър двама души броят поне по 7 евро за кафета, бира или безалкохолни.

Оказва се, че това не дава гаранция, че чадърът остава за теб през целия ден на плажа. "Персоналът, който отговаря за чадърите, дебне кога ще отидеш на обяд например, сгъва ти кърпата, която си оставил под чадъра, прибира я някъде при себе си и настанява други хора под сянката. Така на практика един чадър се продава колкото пъти. Освен това не дават и касови бележки за поръчката", жалваха се туристи.

В хотелите пък гърците вече са въвели такса "телевизор". Който иска да гледа, трябва да се бръкне 5 евро на ден, за да му дадат дистанционното. Същата е тарифата и за ползването на климатик.

Нашенци се оплакаха и от обслужването в някои ресторанти. "Дадоха ни меню и се оказа, че половината ястия, описани в него всъщност не се предлагат. Обясниха ни, че ако искаме да ядем точно тях, ще ни ги сготвят в някой от следващите дни", разказаха туристи.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
ОлИнклусивните фасони от село са си намерили майстора :) Гърция си е супер за тези дето знаят къде и как да почиват. За измекяри и лакоми свинки- ХАК да им е.Тамън ще се поизчисти от глупаци и измекяри.Да си ходят в България,да си пият по кило водка или мастика на насраните плажове с чадъри и да си мислят ,че са най великите. В Гърция тежкарите от слънча-ка НЕ вървят и тоя дето е писал по темата му е станало криво,че не го бръснат за слива. Ходят на почивки да киснат в салоните за хранене и да плюскат и пият.Не мърдат от хотела да не изпуснат купанята и после били в Гърция. Те не си показват носа от хотела,не плащат едно фрапе да пият извън хотела и им е много кофти.Никъде не прочетох за водата,за спокойствието и за обслужването или качеството на храната. Брътвежи на малоумници!8 чаши на вечеря!!! по 50 грама са 400 грама.Алоо...кой нормален би пил на почивка по половинка концентрат на вечер ? Вие нормални ли сте бе пордоти лакоми ?
Aнонимен
на 29.08.2016 г.
0
 
 
Бай Ганьо ол инклузив
Сподели какво ново....
на 29.08.2016 г.
+3
 
 
АКО ОБИЧАТЕ СТАРИ МАНДЖИ ЕЛАТЕ УТРЕ.КАВАЛИТЕ ПОЧВАТ ДА ПОКАЗВАТ НАЩИ КАЛТАШКИ ХФАТКИ.
+1
 
 
И те като циганите, нямат наяждане!
Aнонимен
на 29.08.2016 г.
+1
 
 
Византийска работа . Пълнете им гушите още !
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Катастрофи в България
Парламентарни избори 2024
Влизането на България в Шенген
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: