Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Гришо: Сезонът за мен тепърва започва
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:50 / 24.04.2015Коментари (1)483
©
Григор Димитров призна, че не е доволен от представянето си на турнирите в началото на сезона. Първата ни ракета допълни, че е доволен, че сезонът продължава на клей, а след това и на трева. Най-добрият български тенисист сподели, че винаги се цели към върха, но не пожела да конкретизира точно целите си. Григор Димитров каза още, че според него най-добрият тенисист в момента е сърбинът Новак Джокович. Димитров също така и благодари на българите, които го подкрепят по време на турнирите.

"Сезонът тепърва започва. В началото имах известни затруднения на някои от турнирите, на които винаги съм играл добре. Имаше и други фактори. Имах проблеми с ракетите, това отне и малко време от подготовката ми. Записах някои резултати, които не ми харесват, не мога да го скрия. Но от друга гледна точка сезонът тепърва започва. Сега е сезонът на клей, след това идва и тревата, което е добър знак за мен", заяви Димитров, цитиран от БНТ.

"Напрежение винаги има, но аз харесвам това усещане. Тогава съм по-концентриран. Много е трудно да държиш концентрация на високо ниво през голяма част от годината, което се отразява на играта и подготовката. Има време до мачовете за Купа Дейвис. Надявам се да съм в добра форма, тъй като имам и нужда от почивка", сподели българският тенисист.

"Винаги се целя към върха. Ако имам добри резултати, това е неизбежно да се случи. Сега не мога да кажа какви са ми целите. Всеки път играя, за да постигна нещо повече. За момента Новак Джокович е най-добрият. Всеки има слаби периоди, както с Надал в момента. Не знам какво е положението с него. Може да има проблеми извън корта. Това са фактори, които не можем да разберем и можем само да гадаем", добави още първата ни ракета.

"Подкрепата на българите е уникална. На всеки турнир виждам знамената. Това ме кара да чувствам горд, че съм българин. Винаги е приятно, когато играеш с най-силните тенисисти като Джокович, Надал и Федерер, да виждаш знамето на родината си и да чуваш името си от трибуните", каза още Григор Димитров.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Наистина Новак е №1! Последните му 6 месеца са уникални! Остава му да вземе Ролан Гарос и застава рамо до рамо с легендите Род Лейвър, Бьорн Борг и Пит Сампрас. Гришо, направи така че след години Новак да говори, че е бил съвременник на Големия Григор Димитров!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: