Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Младо наше дарование спечели второ място в хитов румънски телевизионен формат
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:50 / 19.12.2014Коментари (0)186
©
Любимецът на българската публика - 13-годишният певец Александър Танев, се представи повече от успешно в хитовото шоу "Nextstar" на румънската телевизия "Antena 1". Той достигна до финала и бе обявен за подгласник на победителката. Наградата, която получи талантливото момче от Балчик, е екскурзия за трима до красивия Париж с посещение на "Дисниленд".

За първи път българин достига до такова ниво на този най-престижен румънски телевизионен конкурс. Това отличие е предшествано от повече от 60 награди, получени на конкурси у нас и в Румъния, Сърбия, Русия, Германия и др.

Александър изпълнява главната роля на Питър Пан от едноименния мюзикъл във филм по БНТ, носител е на наградата на фондация "Бербатов", чийто стипендиант е, финалист е на телевизионния конкурс "Големите надежди по НОВА ТВ.

На финалния концерт се представиха общо 13 млади изпълнители, спечелили предварителните кръгове. Освен от петчленно жури, изпълнението им се оценяваше от още петима души. Представянето на Александър беше много въздействащо. Той изпълни песента на любимата си група AC/DC - "Shoot to thrill".

"Организаторите на шоуто бяха подготвили за него костюм, балет, огньове, пушеци, фойерверки, за да бъде хубаво и впечатляващо", сподели майка му Бистра Танева.

"Само можем да мечтаем за такова шоу за деца у нас! То май и за големи не се прави. Вижда се как целия екип седи зад гърба на младия артист и нито за миг не се отпуска. Браво на Александър Танев, който показа завиден професионализъм!", коментира Мартин Карнолски, по чието предложение Александър участва във формата.

"Много съм щастлива от успехите на Александър и заради това, че те превземат все повече територии! Благодарение на участието му по румънската телевизия, изпълнението му беше гледано от хиляди почитатели по света. Той има предложение за професионална работа, даже от импресарио от република Южна Африка", сподели Мила Маврова - вокален педагог на Александър.

Финалният концерт беше излъчен на 18 декември по румънската телевизия "Antena 1".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: