Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Кубрат поиска реванш от Кличко
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:37 / 19.11.2014Коментари (32)675
©
Боксовата ни звезда Кубрат Пулев благодари на феновете за подкрепата по време на мача за титлата с Владимир Кличко и поиска реванш огт украинския исполин. Това Кобрата стори в профила си във Facebook, като не пропусна да засегне и темата за допинг контрола, упорито избягван от Кличко.

"Благодаря на българите, които дойдоха от всички краища на света до Хамбург, за да ме подкрепят и на всички пред екраните, които искаха победата. Честито на Владимир Кличко! Късметлия е, че допуснах елементарни грешки, заради които загубих.

Той обаче, като боксьор и световен шампион на четири федерации, така и не пожела да се подложи на допинг контрол преди мача. Затова колкото и да е добър и какъвто и шампион да е няма как да заслужи уважението ми. Въпреки всичко би му направило чест, ако ми даде реванш!", написа Кубрат Пулев.

Още по темата: общо новини по темата: 60
01.05.2015
21.01.2015
03.12.2014
25.11.2014
18.11.2014
18.11.2014
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 25.11.2014 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 20.11.2014 г.
+3
 
 
Пулев се показа като завършен простак и голям глупак. Размазаха го от бой , но не си затвори устата... ами нормално. В страната Чалгаристан селско бичме като него е медиен герой , вместо да работи като хамалин. А и да видим с кого си празнува рождените дни...
-5
 
 
Нещастни комплексари, той поне стигна до тук, вие какво постигнахте във вашия жалък животец, по цял ден да си избивате комплексите по форумите, жалки социопати....
+7
 
 
Пулев реванш няма да има научи се да уважаваш противниците си занапред но ти си голям простак и затова винаги ще получаваш това което си търсиш хората казват каквото повикало такова се обадило
+7
 
 
Не ми се иска да повярвам, че Кобрата е това, което виждаме, а по-скоро, че играе някакъв театър. Поведението му не е адекватно. Приравнява се с шантавия американец, който преследва Кличко, и който също предполагам, че играе театър. Преди време даваха по ТВ мачове по кеч, които бяха долнопробно порно. А Дан Колов навремето е бил кечист. Свидетели сме на пълна деградация. Профи боксът е пред същата угроза. Все пак, поне самата среща не беше театър!
+6
 
 
Кличко е аристократ по душа. Нашият на младини е прекалил с гледането на Роки 1. Не е лошо момчето. Просто е. Това му е недостатъкът. А простотията след себе си влече арогантност, елементарност и лоша преценка. Ако все пак му се даде реванш и го отвеят отново като "куцо пиле домат", направо да се отказва от спорта. И без това краят се вижда. С парите да набляга на чалга клубове и да щрака с пръсти. Е, и да разбива по някой и друг нос на селските пръчки, които ходят там..
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: